We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: -20 % на всичко за стената ВЗЕМЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА ×

Платна от няколко части - Плакати

Знаете ли, че можете да поръчате всички тези дизайни да бъдат отпечатани върху фотохартия, върху платно (цяло или от няколко части), под формата на тапет или стикер, който да поставите върху мебелите или вратите? Опитайте и вижте сами!

Вдъхновение Платна от няколко частиИзкуството изобразeно в платна от няколко части е практично и красиво решение за вашия интериор, което няма да ви отегчи! За разпечатването използваме висококачествено платно с размери от 60 х 40 см до 120 х 80 см, затова са подходящи както за малки пространства, така и за просторни апартаменти. Ще разделим по този начин всеки мотив, който изберете от нашето предложение, придавайки му ново измерение. Пейзажите са изключително красиви разпечатани по този начин! Спрете да се притеснявате дали различните картини, които сте избрали, си подхождат, платната от няколко части никога не грешат!Posters.bg – Създавам своя свят

От 1999 г. „Posters” са едни от най-добрите в търговията с плакати, картини и лицензирани рекламни подаръци в Чехия, но също и в цяла Европа. Разполагаме с огромна колекция от филмови, гейминг и спортни плакати с всякакви размери, както и с голямо разнообразие от оригинални подаръци за истинските фенове на „Междузвездни войни”, „Хари Потър”, комикси и цялото семейство на „Уорнър брадърс”. Ние знаем, че чашите, фигурките, пъзелите и дрехите са страхотен подарък за всеки без значение от възрастта и интересите му. Но ако сте фен на интериорния дизайн, също сте на правилното място! Ежедневно отпечатваме фототапети, илюстрации, фотографии и художествени репродукции и ги изпращаме до повече от 25 страни, за да направим щастливи своите клиенти.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999–2023 Europosters. Всички права запазени.

Top