We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: КАРТИНИ ВЪРХУ ПЛАТНО намаление 22 % ×

Известни художници във вашия дом

30. 10. 2019

Ако сте почитатели на художественото изкуство, препоръчваме ви да разгледате нашите картини на платно. По този начин можете да се наслаждавате на любимите си художници без това да представлява сериозен проблем за бюджета ви. Нашата цел е да запазим красотата на изкуството доколкото можем, затова ви предлагаме репродукции на световно известни художници като Салвадор Дали, Винсент Ван Гог, Сам Тофт и Банкси. Можем да ги напечатаме на платно, плакат или тапет!

Винсент ван гог и неговото изкуство

Животът на Гог е бил пълен с тайни и митове. Разочарован от любовта, той решава да търси смисъла на живота. Чрез картините си, той опитвал да търси истината, обръщал внимание на детайлите, човешките лижа и изражения. Вдъхновен от японското изкуство, той придал на картините си по-ярки цветове и лежерно настроение. Благодарение на това можем да проследим различни елементи в неговото изкуство.

Картините на Салвадор дали

Испански художник, фотограф и скулптор през 20ти век, той бил известен с сюрреалистичните си произведения, но също така и с мустака си. В Париж срещнал Пикасо, който му помогнал да се присъедини към група от авантгардни художници. Неговите произведения често напомнят сънища, където ежедневни обекти приемат странно форми. Той се посвещава на детайлите, а тънкостта му, често внушава сексуални и насилствени нотки. 

Изкуството на густав климт 

Ако харесвате изкуството на Климт, художникът от Виена, и неговите картини изпълнени с отличителни линии, цветя, геометрични форми и мистични тематики, не се отчайвайте. Ще ви помогнем да украсите дома си с прекрасните му картини, които за подходящи за всяко помещение!

съвременно вдъхновение – сам тофт

Сам Тофт е известна великобританска художничка с много особен стил. Успява да внесе в изкуството си не само хумор, а и интересни персонажи, които допълва с множество от цветове. Целият свят сякаш се е влюбил в нейното изкуство. Картините й саа подходящи за всякакви помещения, независимо дали ще ги окачите в офиса си или у дома си. 

Анет Шмъкер

Немската художничка Анет обича разнообразието в изкуството си, затова използва различни техники и тематики. Често рисува няколко картини едновременно. Целта й е да представи комбинацията на светлината и пространството. Използва както конкретни мотиви, така и абстрактни, а често обича и да ги комбинира. В момента, вдъхновението й идва от човешките същества. Техниките, който използва са различни, но поради тяхната изящност, маслените бои играят главна роля в повечето й картини. 

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА НИ ОТ КАРТИНИ

 

 Decorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.

 


Контакти:

 

E-майл: info@europosters.eu
Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Всички права запазени.

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top