We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Какво прави една игра, добра?

24. 07. 2017

Какво прави една игра, за да си заслужава да се играе. Тук ще обсъдим причините, поради които игрите ни правят истински геймъри. Пазарът става все по-голям, което означава, че все повече игри, ще бъдат общодостъпни. Ако сте фен на игрите или планирате да станете дизайнер на нови игри, тогава може би това е една статия, която си струва да прочетете.

Историята

Историята си струва да се играе, ако има добър сюжет. Играчът трябва да се постави в позицията на героя и да се учи, усеща и развива по начина, който той/тя го прави. Например “The Last of Us” имаше красива история за връзката между баща и дъщеря. Почувствахме загубата на бащата от самото начало, затова в крайна сметка приехме решението му, дори и да знаехме, че това е лошо за колектива. Няма грабител…няма притеснения.

Играта

От друга страна имаме игри, които имат неограничен игрален потенциал. Игри като Titanfall, Battlefield, Mass Effect и много други, които ни дават уникална среда, в която можем да изпробваме уменията си срещу други играчи. Уникалните оръжия, герои, системи за класиране ни карат да се чувстваме по-конкурентни и  най-добрите в играта. Вмъкнете добра история и имате игра на годината.

Героите

Ако те са свързани по-между си, забавни и интересни тогава имате добри герои. Играчът иска да се потопи в историята, но за да го направи се нуждае от добър герой. Играчите обикновено прекарват невероятно количество време, за да се въплатят в героите и да се почувстват в играта. Добрите герои като Ezio от Assassin’s Creed или Batman от поредицата Arkham са трудни за сдобиване, но след като го направите нещата, ще бъдат по-лесни.

Марката

Ах, чудесата на капитализма. Ще да бъда лицемер, ако бих казал, че не бих закупил игрите “Междузвездни войни” или “Warcraft“, само защото притежават техните имената. Това може да се случи и в двата случая. Тъй като марката е силна, има високи стандарти и големи инвестиции в игрите, така че можем да очакваме качествена игра. От друга страна късите срокове и високи стандарти могат да бъдат катастрофални за една серия от игри. Например можем да погледнем какво се случи с Assassin’s Creed Unity.

Има много неща, които правят една игра добра, това е подобно до създаване на произведение на изкуството. Процесът е труден, но щом бъде завършен, много хора ще го гледат за векове и ще кажат, че го знаят и са го преживели.

Надяваме се, че сте харесали тази статия, ако харесвате игри тогава …

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПЛАКАТИ ЗА ИГРИ!

Dominika

I enjoy making people happy. If you are into traveling, food and are funny you are my type of person. One Direction is my one true love, and I'd like to learn how to play the piano.

www.instagram.com/domchamenc/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

© 1999 – 2018 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top
Рамкиране Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 24 часа.
3 + 1 Безплатно 3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Програма за лоялност Спестете 10% на всяка поръчка, която правите
MysticCase MysticCase Необичаен подарък