We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ПЛАКАТИ НА ИГРИ Пазарувай сега ×

Пет Факти За: Kапитан Марвел

06. 08. 2018

През 2019 г. Марвел Студио, ще представи Kапитан Марвел на големият екран за първи път. Общо 7 супергерои попадат под псевдонима на Капитан Марвел в комиксите – първият е Мар-Вел, извънземен военен офицер от Крий, чиято мисия беше да наблюдава хората на земята, докато развиват необходимата технология за изследване на космоса. Последният, който представя Капитан Марвел, всъщност е г-жа Марвел – Карол Данверс, която също, ще бъде супергерой в предстоящия филм.

Различни идентичности 

Преди да стане Капитан Марвел в почит на наставника си Капитан Мар-Вел, Карол Данверс беше позната като г-жа Марвел. Тя придоби свръхчовешките си сили поради злополука, при която психическият магнетрон избухна и нейната ДНК се преплиташе с тази на капитан Мар-Вел. По същество тя се превръща в хибрид на човека – Крий с възможности за полет, енергийна манипулация, устойчивост на суперсили и нараняване. Генетичните експерименти, извършвани от нея от извънземната раса Броуд, доведоха до трансформация на физическия ѝ вид и адаптирането на името “Бинарна”.

Многобройни Предишни Назначения

Карол Данверс започва да работи за САЩ и е обучен, като шпионин. По-късно получава значителна кариера и става директор по сигурността в НАСА, където се среща с д-р Уолтър Лоусън. Капитан Мар-Вел. След края на работата си в НАСА, тя написва ядосано изложение за времето си в организацията. Публикуването ѝ я доведе до работата на “Daily Bugle” на Питър Паркър, като редактор на дъщерното дружество на жената. 

Нейната Борба с Алкохолизма 

След като Керол губи, повечето си свръхчовешки сили започва борбата си с алкохола. Алкохолизмът ѝ се сблъскал с работата с отмъстителите и дори води до прекратяване на договора ѝ, след като се появила на работа в нетрезво състояние.

Символ на Феминизма 

Карол Данверс е създадена да представя феминистките ценности, като силна амбициозна и упорита жена. Първоначалният ѝ костюм не отразява тези ценности и предизвиква противоречия с оскъдно облекло и привидно неефективност в борбата. Вследствие на това, нейното облекло беше приспособено към пълно покритие трико на тялото, която познаваме днес.

Капитанът Марвел на DC 

DC създаде супергерой с псевдонима на Капитан Марвел преди Марвел. Въпреки това, Марвел потърси правни действия, за да принуди Дъглас да промени името на героя си на Шазам (който също, ще получи голям екран през следващата година).

ОЩЕ ОТ МАРВЕЛ 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top