Пет Факти За: Наградите на Академията

14. 02. 2017

Екипът ни става все по-развълнуван, тъй като 87-мата церемония по връчване на Оскарите наближава. Ние сме нетърпеливи за да видиме кои филми, ще спечелят наградите на Академията! Ние вече Ви запознахме с нашите лични фаворити в предишната публикация в блога от блестяща светлина на по-малко известни категории. Ние ще Ви запознаем с пет вълнуващи и неизвестни факти за Оскарите. След това, Вие можете да бъдете уверени,че ще впечатлите приятелите си с нова информация, когато церемонията започне!

Три от нашите Оскар 2017 плакати! Цена: 5,99 €

1. „Бен-Хур” (1959), „Титаник” (1997) и „Властелинът на пръстените” са спечелили най-много пъти от наградите: 11 Оскара! „Завръщането на краля” (2003) е единственият филм, който е спечелил всички награди във всяка от категориите, който е бил номиниран.

2. Марлон Брандо и Робърт Де Ниро са единствените актьори, които са били наградени за въплащаването им в един характер: Вито Корлеоне. Изявата на Робърт Де Ниро във филма „Кръстникът Част II(1974) също носи победа в категорията „Най-добрата Снимка”, което го прави единственото продължение на филм да бъде награден с престижната статуетка.

3. Само двама актьори са били наградени с Оскари след тяхната смърт: Питър Финч и Хийт Леджър. Леджър печели за удивително си представяне, като Жокера в „Черният Рицар” (2008) и почива, докато филмът се редактира.

4. Започвайки през 1967 година с изпълнението си в „Easy Rider”, Джак Никълсън е номиниран 12 пъти. Този факт го прави най-номинираният актьор в наградите на Акаденията. Той печели три пъти, което го прави един от най-награждаваните мъжки актьори на Оскарите.

Седем пъти номиниран филм! „Криминале”- Плакат на цена: 5,99€

5. Последният интересен факт: Световно известните статуетки „Оскар” се дават на щастливите победители при определен договор. Ако статуетка е определена за продажба, собственика е задължен да я предложи на Академията на цена от $1 Американски долар. Тази клауза е въведена да се избегне продажбата на статуетки за големи суми.

Източник 1 / Източник 2От 1999 година Еуропостерс e едни от най-големите търговци на Европейския пазар.

Предлагаме най-широк избор на артикули и услуги в областта на продажба на плакати, постери, снимки, изпращане на картички и рамкиране.

За Вас избираме най-красивите рисунки, форографии и картини от цял свят.


© 1999 – 2017 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×

КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО

Поръчайте 4 от нашите плакати на сайта ни и платете само за 3!

Тази специална оферта автоматично, ще се появи във Вашата кошница за пазаруване, където цената на един от плакатите, ще се приспадне от общата цена на четирите плаката – плакатът с най-ниската цена, ще се приспадне от общата сума. Специалната оферта КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се брои, когато закупите 8 или 12 продукта. Вие ще получите 6+2 или 12+4 безплатно.

Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО се отнася за:

Моля, обърнете внимание: Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се отнася за по-горе посочените продукти, дори ако те са обявени на разпродажба.

Тази оферта не се прилага към: фототапети, Значки, картодържатели, метални табели, чаши, очила, календари, ключодържатели, jibbitz, стикери, гривни, магнити, татуировки, калъфи за телефони, часовници, термометри, канцеларски артикули, стенно изкуство (изкуство от стъкло, монтажно и дървено изкуство) и лични снимки.

Ако тази оферта не се появи автоматично във Вашата кошница, Моля свържете се с нас на имейл: info@europosters.eu или позвънете на +420 777 33 44 55.

Top
Рамкиране Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 24 часа.
3 + 1 Безплатно 3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Програма за лоялност Спестете 10% на всяка поръчка, която правите
MysticCase MysticCase Необичаен подарък