We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Пет Факти За: Наградите на Академията

14. 02. 2017

Екипът ни става все по-развълнуван, тъй като 87-мата церемония по връчване на Оскарите наближава. Ние сме нетърпеливи за да видиме кои филми, ще спечелят наградите на Академията! Ние вече Ви запознахме с нашите лични фаворити в предишната публикация в блога от блестяща светлина на по-малко известни категории. Ние ще Ви запознаем с пет вълнуващи и неизвестни факти за Оскарите. След това, Вие можете да бъдете уверени,че ще впечатлите приятелите си с нова информация, когато церемонията започне!

Три от нашите Оскар 2017 плакати! Цена: 5,99 €

1. „Бен-Хур” (1959), „Титаник” (1997) и „Властелинът на пръстените” са спечелили най-много пъти от наградите: 11 Оскара! „Завръщането на краля” (2003) е единственият филм, който е спечелил всички награди във всяка от категориите, който е бил номиниран.

2. Марлон Брандо и Робърт Де Ниро са единствените актьори, които са били наградени за въплащаването им в един характер: Вито Корлеоне. Изявата на Робърт Де Ниро във филма „Кръстникът Част II(1974) също носи победа в категорията „Най-добрата Снимка”, което го прави единственото продължение на филм да бъде награден с престижната статуетка.

3. Само двама актьори са били наградени с Оскари след тяхната смърт: Питър Финч и Хийт Леджър. Леджър печели за удивително си представяне, като Жокера в „Черният Рицар” (2008) и почива, докато филмът се редактира.

4. Започвайки през 1967 година с изпълнението си в „Easy Rider”, Джак Никълсън е номиниран 12 пъти. Този факт го прави най-номинираният актьор в наградите на Акаденията. Той печели три пъти, което го прави един от най-награждаваните мъжки актьори на Оскарите.

Седем пъти номиниран филм! „Криминале”- Плакат на цена: 5,99€

5. Последният интересен факт: Световно известните статуетки „Оскар” се дават на щастливите победители при определен договор. Ако статуетка е определена за продажба, собственика е задължен да я предложи на Академията на цена от $1 Американски долар. Тази клауза е въведена да се избегне продажбата на статуетки за големи суми.

Източник 1 / Източник 2Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

© 1999 – 2018 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top
Рамкиране Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 24 часа.
3 + 1 Безплатно 3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Програма за лоялност Спестете 10% на всяка поръчка, която правите
MysticCase MysticCase Необичаен подарък