We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: STRANGER THINGS Пазарувай сега ×

Преглед на Филм: Аквамен

01. 01. 2019

С „Аквамен“, „Ди Си Комикс“ представя последния си супергероичен филм и въпреки че историята е предвидима и следва простата схема на повечето супергероични истории, подводният свят, който се разкрива под повърхността, е визуално зашеметяващ, изпълнен с магически същества и има дълбочина (буквално 🙂 ). В този преглед представяме симпатичния характер на Аквамен и Атлантическото царство, към което се стреми да се върне. Така че, поемете дълбоко дъх, сложете очилата си и ни следвайте под водата, като погледнем по-отблизо филма… бълб, бълб…

“Забравеният принц се завръща у дома, побеждава злия си брат, търси трона и спасява деня”

Сюжетът е толкова стар, колкото и самия живот и защото филмът внимателно следва тази много проста схема, зрителят не се изненадва от никое от действията, които се случват по време на филма (с изключение на един път…). Аквамен, който е син на фараон и кралица на Атлантида, расте на повърхността и се обучава тайно да развива уменията и силите си. Докато неговият зъл брат претендира за трона на Атлантида и обявява война на повърхностния свят, Аквамен и Мера, принцесата на подводното царство, отиват на пътешествие, за да открият вълшебния тризъбец на първия цар на Атлантида, за да обедини седемте морски царства, бори се с брат му и печели мир между светове… лесено, нали така?

Много забавно

Филмът не се възприема прекалено сериозно. Освен предишните ДС филми, Аквамен е пълен с шеги и великденски яйца, които компенсират монотонното разказване. Докато диалозите се въртят около героизма, съдбата и значимите събития, Аквамен, представен от Джейсън Момоа, известен още като Хал Дрого, винаги е готов за шега. Неговият хумор предизвика страхотен смях сред зрителите и прави самият филм много по-забавен, например когато Аквамен се приближи до рокерска банда в бар.

Умна социална критика

Докато Атлантида и подводният свят обявяват война на обитателите на повърхността, комиксът на ДС разпръсква някои хитри социални критики по време на филма. Рибите, морските създания и жителите на Атлантида не само водят война на повърхността, за да доминират в света, но и да търсят отмъщение за унищожаването на околната среда. По време на филма темата за замърсяването и прекомерният риболов се явява, като аргумент за Атлантида, за да отблъсне човечеството. Например в една атака, подводните обитатели хвърлят тонове корабни останки и отпадъци обратно на земята. Тъй като ние продължаваме да замърсяваме околната среда и разрушаваме океана, покриването на тази тема е много важно и в този филм умело направено! Безопасна околна среда!

В заключение

Филмът не преоткрива колелото, но със симпатичния си супергерой, с многото си шеги, с масивните подводни и морски битки, които приличаха на битки под водна звезда, той проправя пътя за предстоящи филми. Режисьорите, вече обещаха бъдещи нови филми на Аквамен и се надяваме да получим повече информация за различните царства и тяхната история. Определено препоръчваме филма, тъй като се забавлявахме да го гледаме. Така че седнете, отпуснете се и се насладете на филма… но не се мокрете!

ОЩЕ ОТ АКВАМЕН

ДС КОМИКСИ

 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top