Преглед на Филм: Наградите на Академията Оскар за 2017 Година

01. 02. 2017

Миналият вторник, ние най-накрая бяхме въведени в номинациите за Оскар. Церемонията, ще се проведе на 26-ти февруари, където филми и тези принадлежащи, ще се състезават за наградите на Академията в кино индустрията. La La Land е като в центъра на вниманието с внушителните 14 номинации. Оскарите не са само признание за най-добрите филми, актьори и актриси. Някои от по-малко известните Оскар категории за награда са филмов състав, като музика и костюми, които могат да бъдат също толкова важни компоненти, колкото актьорите или директора. Ние сме тук, за да подчертаем към кой ние имаме пристрастия и също така да Ви предложим добър списък от филми за гледане!

Някои от нашите Оскар 2017 Плакати! Цена: 5,99 € за брой

Награди на Акаденията за Визуални Ефекти

Това е може би най-популярната категория от церемонията. Кой не обича филм, в който визуалните ефекти изглеждат безспорно реалистични? Популяреният филм „Rogue One: История от Междузвездни войни” е номиниран (точно като всеки един Star Wars филм преди това). Ако сте гледали филма, ще се съгласите, че визуалните ефекти са красиви. Но конкуренцията е също толкова добъра! „Доктор Стрейндж” и „Книга за джунглата” също са номинирани, и тук в офиса, нашият екип не може да реши кой да бъде нашия фаворит!

„Доктор Стрейндж – Ръка” и „Книга за Джунглата – Багхеера и Маугли Закачка” Плакати на цена: 5,99 € за брой

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОТ ДОКТОР СТРЕЙНДЖ!

Награди на Академията за Музика

Нека не забравяме, че филмовия саундтрак също е изключително важен. Всички помним „My Heart Will Go On  от Титаник, или „Skyfall” от Адел и филма за Джеймс Бонд. Въпреки че La La Land изглежда, че ще го спечели всичко тази година, екипът на Europosters разполага с анимационни филмови песни, може би, защото ние никога няма да порастем (поне ние вярваме, че нашите сърца ще останат завинаги млади). Ние сме подкрепяме „Can’t Stop the Feeling от филма Тролове и „How Far I’ll Go от филма Смелата Ваяна.

Смелта Ваяна – Магическо Море и Тролове – Poppy Плакати. Цена 5,99 € за брой

ПЪТУВАЙТЕ НАДАЛЕКО С НАШИТЕ ПРОДУКТИ ОТ СМЕЛАТА ВАЯНА!

Награди на Академията за Костюми/ Грим и Фризура

И двете групи са еднакво важни, както визуалните ефекти. Миналата година видяхме много величествени филми. Като „Хари Потър”, „Фантастични животни и къде да ги намерим” е един от нашите любими! Използваните дрехи от 20-те на 1900 години бяха перфектни! Що се отнася до грим и фризура, то не ни отнеме много време да си припомним подлите герои в „Suicide Squad” и интергалактическия стайлинг на „Star Trek Beyond”.

Fantastic Beasts And Where To Find Them – Group Stand and Suicide Squad – Harley Quinn Good Night: Плакати на  Цена 5,99 € за бройка

ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ НАШИТЕ МАГИЧЕСКИ ПРОДУКТИ!

И без значение кои ще бъдат победители…

ПАЗАРУВАЙТЕ НАШИТЕ 2017 ОСКАР АРТИЛУЛИ!

Tags: Movie, Oscars


От 1999 година Еуропостерс e едни от най-големите търговци на Европейския пазар.

Предлагаме най-широк избор на артикули и услуги в областта на продажба на плакати, постери, снимки, изпращане на картички и рамкиране.

За Вас избираме най-красивите рисунки, форографии и картини от цял свят.


© 1999 – 2017 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×

КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО

Поръчайте 4 от нашите плакати на сайта ни и платете само за 3!

Тази специална оферта автоматично, ще се появи във Вашата кошница за пазаруване, където цената на един от плакатите, ще се приспадне от общата цена на четирите плаката – плакатът с най-ниската цена, ще се приспадне от общата сума. Специалната оферта КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се брои, когато закупите 8 или 12 продукта. Вие ще получите 6+2 или 12+4 безплатно.

Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО се отнася за:

Моля, обърнете внимание: Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се отнася за по-горе посочените продукти, дори ако те са обявени на разпродажба.

Тази оферта не се прилага към: фототапети, Значки, картодържатели, метални табели, чаши, очила, календари, ключодържатели, jibbitz, стикери, гривни, магнити, татуировки, калъфи за телефони, часовници, термометри, канцеларски артикули, стенно изкуство (изкуство от стъкло, монтажно и дървено изкуство) и лични снимки.

Ако тази оферта не се появи автоматично във Вашата кошница, Моля свържете се с нас на имейл: info@europosters.eu или позвънете на +420 777 33 44 55.

Top
Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 24 часа.
3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Спестете 10% на всяка поръчка, която правите