We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ЖИВОТНИ намаление 20 % ×

Преглед на филм: Шазам!

12. 04. 2019

След Aquaman и Жената-Чудо, DC Comics пуска в киното битката с Шазам, доста необичаен супергерой облечен в трико с червен цвят и осветление на гърдите и бяла пелерина, въпреки смешния му вид той е един от най-силните супергерои на вселената DC Universe. Но само при специални условия. Прочетете още!

# Как да станеш супергерой


Някога живееха седем могъщи магьосници, които защитават света срещу седем смъртни греха. С течение на времето, те започват да измират и накрая остават само един – Шазам. Той се готвеше най-накрая да почива в мир, затова започна да търси своят наследник. Трябва да се намери някой с добро сърце и способност да устоява на изкушението на греховете. Парче торта. Нищо чудно, че той е търсил толкова дълго, колкото и почти всички останали. Защото греховете станаха твърде силни. И така, четиринайсетгодишният Били Батсън се появи в замъка му.

# Просто кажи “Шазам!”


Били е получил суперсилите си случайно и ако нямаше неговия доведен брат Фреди, може би просто щяхме да гледаме свръхсилният човек, който прави селфи със случайни хора и причинява катастрофи за два часа. Част от магията на Шазам е новият външен вид – мускулесто тяло. Но само след произнасянето на думата „Шазам“. Сцените, в които се проверява тестът на Били за суперсили, са най-добрата част от филма. Въпреки тежките теми – главният герой е сирак и лошият човек е бил тормозен от баща си и брат му, когато е бил дете – филмът е забавен и пълен с намеци за Батман или Супермен. Очевидно DC Comics са решили да забавляват публиката. Въпреки това, следващия път по-малко трагедия, моля!

# Суперменът на Супермен

Историята на осиротелият Били Бейтс, може да ви звучи познато, но свързвате думата “Шазам” с приложението за телефона, което търси музика. Тъй като Шазам е имал първоначално съвсем различно име. И ти знаеш това име… Капитан Марвел. Да, същото име, като Карол Данвърс от MARVEL. Как е възможно това? В началото имаше Национални Комиксни Публикации (Днешния DC), Издателя на Супермен и Фосет, публикуващ капитан Марвел.  Имаше съмнения, че капитан Марвел копира техния Супермен, още повече, че той е по-успешен, така че това едва не приключил на съдебен процес. Накрая и двете страни се съгласиха да се отърват от капитан Марвел. Така той изчезна за няколко години. Минаха десетилетия, докато Марвел осъзна, че характерът на капитан Марвел не се използва от никого и те го превърнаха в капитан Марвел, който завладя кината миналия месец.

Заслужава ли да се види Шазам? Бих казал “да”, но само ако искате да се забавлявате и да не мислите много. Въпреки, че има едно нещо, за което трябва да се мисли – ако трябваше да станеш супергерой, коя от суперсилите би избрала? Летящи или невидими?

 

ОЩЕ ШАЗАМ ПРОДУКТИ

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.

 


Контакти:

 

E-майл: info@europosters.eu
Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Всички права запазени.

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top