We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Преглед на Филм: Тъмната Кула

04. 09. 2017

Добре дошли, в още едно издание на филмовите рецензии на Europosters. Днешната тема, ще бъде “Тъмната кула” на Стивън Кинг. Този филм е за един от романите Sci Fi, които авторът е създал през годините и следват историята на един свят, който е защитен от всички злини с помощта на тайнствена кула. Лично ние не следвахме историята от книгите, така че първото ни впечатление беше от сюжета на филма. Нека влезем в порталa и да прегледаме филма. Не забравяйте да внимавате за грабителите.

Сюжетът

Срещаме се с времето, когато книгите са като нас, а вие от Холивуд искате адаптациите на великите истории, които се намират между страниците в добри филми. Проблемът е, че историите са склонни да бъдат разказвани с толкова много подробности в книгите, които трудно могат да се опишат в 90-минутен филм и да се обърнат към не-читателите едновременно. От това, което сме чели историята е много богата на детайли и печели фенове с различните си аспекти от сюжета. Филмът от друга страна следваше толкова много от тях веднага, че се чувствахме изгубени в него. Ние имаме фен-приятел, който е чел книгите и той подробно описа толкова много от историята, така че разбрахме напълно всичко. Холивуд трябва да научи, че сме по-добре с няколко филма, които оценяват детайлите, а не с бързо оборотните филми, които имат за цел само печалба.

Емоциите

Ние ще обърнем внимание на два момента. Емоционалната драма на пистолета, който го е изстрелял за отмъщение, е правдоподобен и добре планиран. Намерихме момента, когато антагонистът уби Стивън Дешайн, който беше много близо до главния герой. Проблемът беше, че това беше само ретроспекция и не разбрахме връзката, която имаха през годините, и дори не получихме подходящ диалог, който поне би могъл да го обясни. Вторият миг беше този със смъртта на Лори. Отново нямахме никакво развитие по отношение на връзката между съпруга и съпруга. Погледнахме, когато Уолтър четеше спомените й. Спомените биха могли по-добре да се доближат до бързото развитие на проблема с мечтите на сина в началото на филма. По този начин бихме могли да разберем и причината да изпратим детето в психиатрична клиника.

Актьорите правят всичко възможно

Смешно нещо се случи. В момента, в който видях лицето на Матю Макконъхи на екрана, не можех да спра да крещя “Muuurph”. Имах добри спомени с Interstellar хаха. Начинът, по който действаше, беше над средното. Аз съм фен на актьора и той е добре изобразен, като големият злодей. Също така, Идрис Елба върши добра работа, а характерът му имаше добри моменти като момента, в който той стреля от огромно разстояние.

Като цяло филмът би могло да бъде с по-добър сюжет, тъйкато ние наистина бяхме изгубени, докато го гледахме. Героите биха могли да получат по-добро развитие, но актьорите свършиха добра работа, изпълнявайки ролите си. Ефектите бяха добри и трябваше да видим някои хубави екшън сцени. Имаме и няколко добри смешни ситуации. Любимите ни части бяха, когато Роланд стигна до нашия свят и се опита да пие кола. Бихме искали да направят още едно продължение, но може би промяна на директора ще бъде добра стъпка. Тъмната Кула има добър потенциал в жанра Sci Fi и се надяваме, че няма да приключи само с тази серия.

Надяваме се, че сте се насладили на филмовия ни преглед и ако сте харесали филма или сте фен на книгата, ние имаме хубави стоки за Вас. Ще се видим скоро!

ВИЖТЕ НАШИТЕ СТОКИ ОТ ТЪМНАТА КУЛА

Lucia

Make art, spread love and have fun! That's how I live my life.

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

© 1999 – 2018 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top
Рамкиране Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 24 часа.
3 + 1 Безплатно 3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Програма за лоялност Спестете 10% на всяка поръчка, която правите
MysticCase MysticCase Необичаен подарък