We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Топ 5 факти за Венъм които трябва да знаете

03. 10. 2018

Ерата на героите в стремежа да спаси света е изчезнала. Историите за анти-героите са готови да разбият сцената. Така че, пазете мозъка си в безопасност и купете шоколад, Венъм идва… по-силен от всякога.

Преди да отидете на кино уверете се, че сте прочели следните факти. Те могат да Ви спасят от самият Венъм.

Мозъци и шоколадови бонбони

Нека не Ви оставяме да се чудите за въвеждането повече. Да, Венъм консумира мозъци, особено човешки, но той няма да каже не и на мозъка на катерица. Единственото нещо, което му харесва поевече е шоколадът…

Секси бивша съпруга

Трудно е да се избере за коя половина от Венъм да се пише, но този път е за Еди. Той има бивша съпруга, както в комиксите, така и във филма и все още има нещо между тях. Във филма този герой е изобразен от Мишел Уилямс, който е извън екрана, вдовицата на Хийт Леджър и майка на дъщеря му.

Гледане на ТВ

Според комиксите симбионът на Венъм обича да гледа телевизия. Но как успява да направи това по отношение на времето? Твърди се, че докато Еди спи.

Семейни проблеми

Детството на Еди беше трудно и може би това е причината, поради която той е толкова подходящ за жертвата на Венера. Майка му почина по време на раждането. Имаше само сестра му, която се опитваше да се погрижи за всичко и за невежият му баща, който дори го обвиняваше за смъртта на майка му. Такава ситуация определено Ви определя за цял живот.

Той не може да лъже

Според уебсайта на CBR, Венъм се изповядва във втората серия от комикси, че не може да лъже. Като цяло той не говори много, но едва ли излизат лъжи от устните му.

Вярваме, че очаквате да видите Венъм толкова, колкото и ние!

В края на краищата, може би той е просто хубав и честен човек, който обича да гледа телевизия и да яде „Milka“ от време на време.

ОЩЕ ЗА ВЕНЪМ

ВЛЕЗТЕ В СВЕТА НА МАРВЕЛ

Източник

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

© 1999 – 2018 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top
Рамкиране Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 24 часа.
3 + 1 Безплатно 3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Програма за лоялност Спестете 10% на всяка поръчка, която правите