We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ПЛАКАТИ НА ИГРИ Пазарувай сега ×

Ултравиолетов Цвят – Pantone®, Цвят на Годината 2018

14. 08. 2018

Цветният институт “Pantone Color” прогнозира, че сянката на Ultra Violet е символ на 2018 г. 

Ние живеем във време, което изисква изобретателност и въображение. Това е творческо вдъхновение, което е произилиза от Pantone 18-3838 Ултравиолетов, синьо-базирано лилаво, което ни отвежда нашето съзнание и потенциал до по-високо ниво. От изучаването на новите технологии и по-голямата галактика, до артистичното изражение и духовното отражение, интуитивният Ултравиолетов цвят осветява пътя към това, което предстои да дойдеЛеатрис Айземан, изпълнителен директор на “Pantone Color Institute”. 

Ние живеем във време, което изисква изобретателност и въображение. Това е творческо вдъхновение, което е произилиза от Pantone 18-3838 Ултравиолетов, синьо-базирано лилаво, което ни отвежда нашето съзнание и потенциал до по-високо ниво. От изучаването на новите технологии и по-голямата галактика, до артистичното изражение и духовното отражение, интуитивният Ултравиолетов цвят осветява пътя към това, което предстои да дойде “- Леатрис Айземан, изпълнителен директор на “Pantone Color Institute”. 

“PANTONE 18-3838 Ultra Violet” комуникира оригиналността, изобретателността и визуалното мислене, които ни насочват към бъдещето” – Pantone® 

В чест на годишната традиция наPantone Colour Institute за избор на цвят, който улавя духа на моментния “Zeitgeist“, избрахме пет от любимите ни Ultra Violet парчета. 

    

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top