We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ПЛАКАТИ НА ИГРИ Пазарувай сега ×

Вдъхновение: 6 Различни Мотиви на Дървено Изкуство

16. 07. 2018

Може да се съгласите, че е трудно да се намери уникално и необикновено стенно изкуство, тъй като масовото производство води до претоварване на повтарящи се художествени образи, фотографии и платна в повечето домове. Така че, е време да декорирате стената си с неконвенционална среда. Дървеният декор на стената, добавя рустик характер към Вашето жилище, което не е лесно да се постигне, чрез други материали. Топлината и природата се насърчават с този материал, а всички интериорни елементи са подходящи в стил.

Добавете ретро-докосване към Вашето жилище с мотиви, вдъхновени от “Vintage-Advertising”

Плакати и платна  с дървен орнамент

Стенен декор за детска стая

Плакат с положителни емоции

Здрава и издръжлива позитивност, излъчваща се през четирите стени. Вдъхновяващи думи и изображения, които повишават вашата мантра и настроение, особено по време на стресиращите периоди на работа или обучение, докато Ви дава допълнително докосване на природата.

Ретро шик плакати

 

Нашето стенно изкуство от дърво, ще отвори нова врата към интериорният дизайн във Вашият дом. Прегледайте нашата колекция произведения на изкуство от дърво и изберете точният.

ОЩЕ ОТ ИЗКУСТВОТО ОТ ДЪРВО

 

 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top