We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: КАНЦЕЛАРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ намаление 20 % Пазарувай сега ×

Вдъхновение: 7 съвета за обновяване на офиса

15. 01. 2019

# 1 Вашият комфорт е приоритет номер едно

За да си свършите работата добре, трябва да се чувствате комфортно във Вашия офис. Обградете се само с най-важните неща, които Ви правят щастливи и имат практическо приложение. Ловецът на мечти може да е хубава декорация, но най-вероятно, ще събере прах във вашия офис.

Плюс да имате релаксираща опора на място, създадено за генериране на доход, може да смути Вашия шеф.

# 2 Твърде много е прекалено много

Вашият офис не трябва да е студено и неприветливо място. Изберете нещо, което успокоява ума Ви и открийте някои изискани материали и дизайнерска украса.

 

# 3 Мотивиран работник е по-продуктивен

Мечтаете ли да прекарате екзотичен празник на един изоставен остров? Искате ли да притежавате къща на плажа? Не се страхувайте да мечтаете. Само когато успеем да си представим мечтите си да станат реалност, те се сбъдват. Затворете очи и визуализирайте своя съвършен живот. След това го свържете с правилното изображение и го поставете на цялата стена, която е срещу работното ви бюро. Всеки път, когато погледнете нагоре от компютъра си, той ще ви напомни защо сте там.

# 4 Бъдете собствена мотивация

Има поговорка „Здраво тяло, здрав ум“. Трябва да се грижите добре за тялото си, както и за духа си, ако искате да реализирате добри резултати по време на работа и да поддържате внимателност. Събудете се малко по-рано, сложете бележника си в стилната си раница и карайте колелото си по пътя към работа. Върви вместо да използваш автобус. Защото, когато приключите пътуването си, седите на стол в офиса си, чувствайки се специален, без дори да правите нищо (все още). Да започнете деня си с такова самочувствие наистина си струва. Вземете талисмана си, за да се чувствате като герой дори и през деня.

# 5 Нека говори за вас

Хванете очите на посетителите, когато влязат в офиса. Вашите срещи ще бъдат по-естествени, ако има по-лична тема за дискусия, отколкото само целта на събранието. Вашият гост вероятно ще бъде фен на Хари Потър, като Вас или този човек, който се хвърля на концерт на групата, която имате на Вашата подложка за мишка.

# 6 Металните знаци са най-добрият ледоразбивач

# 7 Една семейна снимка трябва да го направи

Нямате нужда майка Ви да се грижи за вас от три рамкирани картини на стената. Имате собствено пространство, което ви прави креативни. Има повече работа, отколкото просто да раздаваме скъпоценната си енергия – пространството може да Ви енергизира. Затова Ви пожелаваме да имате живота си колоритен и енергичен, както Вашия офис!

ОЩЕ ОФИС ВДЪХНОВЕНИЕ

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top