We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ПЛАКАТИ намаление 20 % Пазарувай сега ×

Вдъхновение: Жив Корал “Пантон”® Цвeтът на 2019 година

25. 01. 2019

Институтът „Пантон“ избира цвят, който отразява същността на текущата година. Това се прави от експерти, които пътуват по света и картографират социалната ситуация. Можем да кажем, че решението изобщо не е случайно.

Избраният цвят изразява енергията, от която се нуждае нашето общество, а за тази година цветът е „Living Coral (PANTONE 16-1546)“.

Пробуждането на Флората от Марта Суерман (Ексклузивна Колекция от Арт Снимки)

„Жив Корал“ е сянката, която трябва да събуди вкус към живота, радостта и оптимизма. Не се страхувайте да бъдете заобиколени от този цвят не само под формата на дрехи или аксесоари. Този нюанс ви дава усещане за принадлежност и отразява настроението Ви. Нека блести и определено на Вашите стените.

Институтът „Пантон“ заяви на своя уебсайт:

„В отговор на натиска на дигиталните технологии и социалните медии, които все повече обкръжават ежедневието ни, ние търсим автентични и потапящи се преживявания, които дават възможност за връзка и интимност. Дружелюбна и духовна, ангажиращата природа на „PANTONE 16-1546 Living Coral“ приветства и насърчава безгрижната дейност. Символизирайки нашата вродена нужда от оптимизъм и радостни занимания, „PANTONE 16-1546 Living Coral“ въплъщава, желанието ни за закачливо изражение.“

Прилагайки „Жив Корал“ в нашия живот, ние трябва по-добре да решаваме и възприемаме тревогите на деня и затова трябва да го управляваме с по-голям мир и спокойствие. Поставянето на снимки на места като: баня, всекидневна или офис прави малка, но значителна стъпка към Вашата щастлива 2019 година.

Кападокия от Салим Дервисоглу (Ексклузивна Колекция от Арт Снимки)

ОЩЕ ОТ ЖИВ КОРАЛ

 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top