We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ПЛАКАТИ намаление 20 % ×

Вещерът е успял да омагьоса и вас? Обзалагаме се, че не знаехте това!

28. 01. 2020

Когато се сбогувахме с Игра на тронове миналата пролет, много от почитателите на фентъзи сериали изразиха своето притеснение, опасявайки се, че няма да имат какво да гледат. Нетфликс обаче обеща на тези фенове грандиозно шоу – сериал направен по книгите и видеоигрите Вещерът. Мнозика казват, че е толкова добър, даже по-добър от Игра на тронове. А дали това е истина, преценете сами – ние смятаме, че сериалът определено си заслужава да се види!

Суперменът Кавил

Харесваният английски актьор, в ролята на Гералт ор Ривия, изглежда като супермен, чиято роля той всъщност наистина изиграва в последния филм на DC Comics. Въпреки това неговата кариера е по-скоро злополучна. Бил е прекалено възрастен за да изиграе ролята на вампира Едуард Кълън (въпреки че това е била мечта на авторката на книгите Стефани Майър) и е бил прекалено млад да бъде Джеймс Бонд през 2005. А колегата му Брандън Раут взе ролята на супермен от него първия път. В момента, обаче, се радва на огромно внимание и почитание от своите фенове за изпълнението си във Вещерът. Дори авторът на книгите, Анджей Сапковски, е много доволен от него. А това наистина означава нещо, тъй като този господин никак не оценява нещата лесно.

Хенри е преминал през много трудности заради новата си роля. От треноровки за овладяване на меч с Владимир Фурдик, които бяха наистина полезни до не пиене на вода в рамките на 24 часа, за да изглежда секси в по-разголените сцени. Резултатът наистина е невероятно тяло. Казват, че е скъсал няколко костюма по време на заснемането на епизодите.

  1. Въпреки че в сериала често се споменава, Гералт всъщност не е бил роден в Ривия. Могъщата вещица Висена, използвайки магия, го е довела на този свят в Кедвен. Тогава защо Гералт твърди, че е от Ривия? Отговорът може да ви изненада – за да прави реклама на услугите си. Дори се е научил да гвори с ривиански акцент.
  2. Характерна черта за Гералт е дългата му сребриста коса и грубият му външен вид. Съдейки по това как изглежда, ще си помислите, че е човек около 40те години. Въпреки че никъде не е точно казано, Гералт трябва да е на около 90 или 100 години. Но все пак, косата му не е бяла заради възрастта му, а заради мутацията му.
  3. Продукцията на Нетфликс не е първата версия на историята на Гералт. През 2001, полският филм The Hexer беше създаден, а по-късно се превърна и в сериал. Анджей Сапковски, обаче, целенасочено не искаше да има нищо общо с това (и ние изобщо не го виним).
  4. Докато неуспешният филм и сериал следват историята в книгите, версията на Нетфликс е вдъхновена главно от видеоиграта. Това е причината Гералт често да ръмжи неестествено в новия сериал. Някои казват, че е просто лоша актьорска игра, други “придържане към модела”.

Хитът

Във втория епизод Гералт среща Лютичето, чиято роля се играе от певеца и актьора Джоуи Бейти. В края на епизода той пее новият си хит “Toss a coin to your Witcher”. Песента много се харесва на публиката в кръчмата. И не само на тях – веднага става хит! Самият Джоуи признава в едно интервю, че често си я тананика под душа. Той също така разкрива, че когато е записвал песента е бил болен, но въпреки това се е получило много добре. Може би авторите ще получат награда за най-добра музика към филм.

Първият сезон беше малко объркващ, а създателите са обещали да направят втория по-подходящ и разбираем за хората, които не са чели книгите или не са играли играта. Ние със сигурност вече не можем да дочакаме, тъй като сме големи почитатели на книгите, вигеоигрите и сериала!

КЪМ КОЛЕКЦИЯ ВЕЩЕРЪТ

 Decorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.

 


Контакти:

 

E-майл: info@europosters.eu
Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Всички права запазени.

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top