We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: МЕТАЛНИ ТАБЕЛИ намаление -20 % Пазарувай сега ×

5 Начини за Украсяване на Вашета Студентска Стая

15. 10. 2018

Есента е тук, което означава, че училището е тук също. Много от вас се местят в друг град за вашето обучение, което е свързано с често не добре отоплени стаи на общежития или полупразна стая в един апартамент.

Ето защо ние направихме тази статия, която ще ви даде 5-те най-добри плакати, които трябва да поставите в стаята или офиса ви!

Образование и хоби в едно? Карти!

Голяма карта на стената би било точният избор, когато става дума за стая на студент, който също е страстен пътешественик. Картата може да Ви накара да мечтаете по време на дългите зимни вечери, докато сънувате дългоочакваните летни ваканции. Благодарение на тях можете да отбележите кои дестинации вече сте посетили или да отбележите местата, които искате да посетите в бъдеще.

Тапет включващ вашето хоби? Youtubering 

Искате ли да споделите вирусно вашите размисли през YouTube или Facebook, но нямате представа как? Стилизирайте спалнята си с помощта на фототапети с комикс мотиви. Това може да създаде много фотогенетичен фон за вашия видеоблог. Може би вашите хобита са в различни посоки? Близки на Gaming или Sci-Fi? Независимо от това, всяко хоби или тема е включенa в нашата гама от фонови мотиви, просто изберете този, който е най-подходящ за стрийминг!

Получете мотивация!

Денят ви може да бъде по-красив благодарение на мотивационния плакат, който ще ви накара да си припомните Вашата цел.

Както се казва, всичко ще стане обичай, ако се повтаря 21 пъти. Поради тази причина е полезно да държите целта си на ум и особено в очите си. Не ограничавайте творчеството си – можете да поставите плаката и на тавана, така че целта ви да е първото нещо, което виждате, когато се събудите.

Изкуство

Уморени ли сте от белите стени? Имате ли нужда от повече цветове в живота си? Искате ли да изразите чувствата си, но нямате представа как? Тогава уличното изкуство е най-добрият избор за теб! С цветове, знаци, икони, уникален дизайн и стил, Вашата стая вече няма да бъде скучна.

Бъдете около този винтидж живот!

Заменете плакат с метален знак. Всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния стил. Вие пътешественик ли сте? Или човек, който харесва кафето? Обичаете ли мотоциклети или хумор?

С техният дизайн и материал, металните знаци ще ви направят стая различна от стаите на други хора на вашата възраст. Материалът е траен, така че металният знак ще остане метален знак след много години. Той ще оцелее при преместването ви от общежитието до апартамент ви или дома на вашите родители. Можете да го поставите на стената или лесно да го поставите на рафта.

Изборът е изключително голям и не знаете кой вид да изберете? Няма проблем, вашето обучение ще отнеме няколко години, което създава достатъчно време и място за вашето изпълнение.

ОЩЕ ПЛАКАТИ

 

Lucia

Make art, spread love and have fun!

www.instagram.com/ejdznerka/Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top