Рамкиране


Повече от 50 стила на окачвачи и рамки

Ние имаме широка гама от висококачествени Италиански рамки - можете да избирате от над 50 различни стилове на окачвачи и рамки! Изберете този, който най-добре съответства на вашия интериор и картина!

Стилът акцентира един човек, както рамка подчертава картина

Можете лесно да превърнете една обикновенна картина в уникално произведение на изкуството с помощта на правилната рамка. Вашият интериор мигновено, ще остави безупречно впечатление. Изберете от нашата широка гама красиви рамки.

Поръчкови Рамки

Съживете вашето изкуството и го направете истински шедьовър.
Ние използваме най-новите технологии, които гарантират вашата
картина и рамка да издържат до живот.

Матирано и ламинирано покритие

Нашето матирано и ламинирано покритие защитава картината срещу повреди, отпечатъци и слънчева радиация. Също така елиминира, каквито и да е нежелани отражения.

Рамкиране до 12 работни дни

Процесът на рамкиране и доставка отнема около до 12 работни дни. Това е много добре, не мислите ли?

Повече от 50 стила на окачвачи и рамки

Ние имаме широка гама от висококачествени Италиански рамки - можете да избирате от над 50 различни стилове на окачвачи и рамки! Изберете този, който най-добре съответства на вашия интериор и картина!

Безопасна доставка до вашата врата

Ние гарантираме безопасна доставка на вашата картина, без никаква повреда до дома ви.

Поръчката за рамкиране е взаимно споразумение – това е специална поръчка – поради тази причина поръчката не може да бъде отменена.

Готови рамки

Изберете от нашите готови рамки, ако търсите по-достъпна опция!
Тези рамки са изработени от плексиглас и имат фиксирани
трионообразно метални закачалки на гърба.

Нашите рамки имат вечен стил!

Имате ли интерес да направите нова декорация на дома ви, но се
страхувате, че картината няма да съвпадне? Нашите рамки са
вечни – просто сменете старата картина за нова и сте готови!

Толкова много различни цветове и размери

Изберете перфектния размер рамка, която ще съвпадне с вашата картина и цвят, който ще се впише в интериора ви. Ако не сте сигурни какъв цвят или материал да изберете, можете да се свържете с нас, като ни изпратите снимка на вашия интериор и изображението, което желаете да рамкирате, нашият екип от дизайнери, ще изберат подходяща рамка за вас!

Окачвачи за плакати

Ако не сте почитател на конвенционалните рамки, тогава ние имаме решение за вас! Опитайте нашите пластмасови рамки. Можете лесно да окачите пластмасова рамка с помощта на канап и пирон на стената.

Нашите пластмасови рамки са налични в черно-бели цветове в различни размери.

Монтажни ленти

Искате да закачите плакат на стената ви. Нашите двулицеви монтажни ленти закрепват плаката на място и не могат да повредят стените ви.От 1999 година Еуропостерс e едни от най-големите търговци на Европейския пазар.

Предлагаме най-широк избор на артикули и услуги в областта на продажба на плакати, постери, снимки, изпращане на картички и рамкиране.

За Вас избираме най-красивите рисунки, форографии и картини от цял свят.


© 1999 – 2017 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×

КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО

Поръчайте 4 от нашите плакати на сайта ни и платете само за 3!

Тази специална оферта автоматично, ще се появи във Вашата кошница за пазаруване, където цената на един от плакатите, ще се приспадне от общата цена на четирите плаката – плакатът с най-ниската цена, ще се приспадне от общата сума. Специалната оферта КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се брои, когато закупите 8 или 12 продукта. Вие ще получите 6+2 или 12+4 безплатно.

Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО се отнася за:

Моля, обърнете внимание: Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се отнася за по-горе посочените продукти, дори ако те са обявени на разпродажба.

Тази оферта не се прилага към: фототапети, Значки, картодържатели, метални табели, чаши, очила, календари, ключодържатели, jibbitz, стикери, гривни, магнити, татуировки, калъфи за телефони, часовници, термометри, канцеларски артикули, стенно изкуство (изкуство от стъкло, монтажно и дървено изкуство) и лични снимки.

Ако тази оферта не се появи автоматично във Вашата кошница, Моля свържете се с нас на имейл: info@europosters.eu или позвънете на +420 777 33 44 55.

Top
Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 24 часа.
3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Спестете 10% на всяка поръчка, която правите