We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % на избрани продукти за стена ВЗЕМЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА

Рамкиране

Стилът акцентира един човек, както рамка подчертава картина

Можете лесно да превърнете една обикновенна картина в уникално произведение на изкуството с помощта на правилната рамка. Вашият интериор мигновено, ще остави безупречно впечатление. Изберете от нашата широка гама красиви рамки.

Поръчково рамкиране

Ние ще отпечатаме, ламинираме и рамкираме избрания от вас дизайн според вашите желания. Рамката няма стъклени елементи. Прозрачното ламиниращо фолио предпазва плаката от въздействието на околната среда, затова не е нужно да се притеснявате от повреди. В същото време ламинирането запазва изображението много по-добре от стъклото и плексигласа и няма начин да се напука или счупи. Това прави този вид рамкиране много по-безопасно и освен това не остават следи от пръсти или други замърсявания по повърхността.

Матирано и ламинирано покритие

Нашето матирано и ламинирано покритие защитава картината срещу повреди, отпечатъци и слънчева радиация. Също така елиминира, каквито и да е нежелани отражения.

Рамкиране до 14 работни дни

Процесът на рамкиране и доставка отнема около до 14-22 работни дни.

Повече от 50 стила на окачвачи и рамки

Ние имаме широка гама от висококачествени Италиански рамки - можете да избирате от над 50 различни стилове на окачвачи и рамки! Изберете този, който най-добре съответства на вашия интериор и картина!

Безопасна доставка до вашата врата

Ние гарантираме безопасна доставка на вашата картина, без никаква повреда до дома ви.

Поръчката за рамкиране е взаимно споразумение – това е специална поръчка – поради тази причина поръчката не може да бъде отменена.

Готови рамки

Поставете рамка сами! Изберете от нашите готови рамки, ако търсите по-достъпна опция! Тези рамки са изработени от плексиглас и имат фиксирани трионообразно метални закачалки на гърба.

Нашите рамки имат вечен стил!

Имате ли интерес да направите нова декорация на дома ви, но се
страхувате, че картината няма да съвпадне? Нашите рамки са
вечни – просто сменете старата картина за нова и сте готови!

Толкова много различни цветове и размери

Изберете перфектния размер рамка, която ще съвпадне с вашата картина и цвят, който ще се впише в интериора ви. Ако не сте сигурни какъв цвят или материал да изберете, можете да се свържете с нас, като ни изпратите снимка на вашия интериор и изображението, което желаете да рамкирате, нашият екип от дизайнери, ще изберат подходяща рамка за вас!

Окачвачи за плакати

Ако не сте почитател на конвенционалните рамки, тогава ние имаме решение за вас! Опитайте нашите пластмасови рамки. Можете лесно да окачите пластмасова рамка с помощта на канап и пирон на стената.

Нашите пластмасови рамки са налични в черно-бели цветове в различни размери.Posters.bgСъздавам своя свят

От 1999 г. „Posters” са едни от най-добрите в търговията с плакати, картини и лицензирани рекламни подаръци в Чехия, но също и в цяла Европа. Разполагаме с огромна колекция от филмови, гейминг и спортни плакати с всякакви размери, както и с голямо разнообразие от оригинални подаръци за истинските фенове на „Междузвездни войни”, „Хари Потър”, комикси и цялото семейство на „Уорнър брадърс”. Ние знаем, че чашите, фигурките, пъзелите и дрехите са страхотен подарък за всеки без значение от възрастта и интересите му. Но ако сте фен на интериорния дизайн, също сте на правилното място! Ежедневно отпечатваме фототапети, илюстрации, фотографии и художествени репродукции и ги изпращаме до повече от 25 страни, за да направим щастливи своите клиенти.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: +420 210 440 210 (само на английски език)

понеделник – петък ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Всички права запазени.

Top