We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?

Транспорт и плащане


Транспорт и плащане

Такси за доставка

Таксите за доставка се отнасят за доставки до България.
Ако искате поръчката да бъде доставена в друга държава, моля използвайте нашите други международни магазини.

Тип на продуктаначина на доставкаВреме за доставка:
(работни дни)
Цена (+1)
Продукти на склад Спиди615,90 лв
Експедиторски услуги UPS422,00 лв
UPS Express3 индивидуално
фототапет Спиди1215,90 лв
Експедиторски услуги UPS1022,00 лв
UPS Express9 индивидуално
Рамкиране Изработено по Поръчка (Кутия) Експедиторски услуги UPS1022,00 лв + 4,00 лв
UPS Express9 индивидуално индивидуално

Обработка на поръчката и очаквано доставяне

Получаване чрез експедиторски услуги UPS

Вашата поръчка ще бъде доставена от най-големия доставчик на експедиторски услуги в света – UPS. Ще Ви информираме чрез е-майл. Ще Ви изпратим номера на пратката, след което сами можете да проверите маршрута на пакета на страницата на UPS. UPS ще достави поръчката повторно, в случай че не Ви застигне у дома. Ще се опита да се свърже с Вас по телефона, за да се разберете за друг час на доставка. Ако не сте вкъщи, в пощенската кутия ще намерите бележка със съобшение как да си поръчате друг час на доставка.

Кога ще получа пакета?

Всички продукти на EUROPOSTERS са в наличност. Стандартното време за обработката на поръчка е един работен ден (с изключение на индивидиални услуги свързани с рамкиране). Времето за доставка включва само делнични дни. Доставянето на пакет обикновенно отнема около 2-3 работни дни.

 

UPS Express


  • време за доставка 2-3 работни дни, 3 опита за доставка
  • изпратен имейл за пратката с номер за проследяване
  • свързване с клиента по телефона относно доставката
  • съобщение към телефонния номер на центъра за обаждания на UPS относно проблем с доставката

 

Спиди

Време за доставка: 4-5 дни. Два опита за доставка. Ще получите текстово съобщение с информация за доставката. Проследете Вашата пратка и се свържете към Спиди.

При положение, че не получите пратката си в рамките на 6-7 работни дни и липсва информация за поръчката Ви, Моля свържете се със Спиди или нашият отдел за обслужване на клиентите на посоченият по-долу телефонен номер или емайл.

www.paketnavigator.de/

Телефон: +49 01806 373 200

 

Плащане:

Следните методи на плашане са достъпни в нашия магазин:

PayPal

Чрез PayPal можете безопасно да заплатите с помощта на кредитна карта или направо с използването на PayPal акаунт. PayPal е най-голямата система за електронни разплащания в света. Всички Ваши данни са кодирани и няма възможност за злоупотреба с тях. В случай, че не получите пратката, PayPal гарантира връщане на изпратените от Вас пари. Чрез разплащателната система PayPal е възможно да се плати без PayPal акаунт и регистрация, използвайки само Вашата кредитна карта.

Онлайн плащане с кредитна карта

Сигурно плащане с помощта на Вашата кредитна карта, чийто изпратени данни са кодирани и нямаме никаква възможност да злоупотребим с тях. Разплащателната система е само на български език. При плащане можете да използвате следните карти: Visa, VisaElectron, Maestro или MasterCard.

Плащане при доставка

Поръчката плащате в брой на експедиторската фирма при предаване на пакета.

100% гаранция за удовлетворение

Ако вашата поръчка не пристигне до 14 дена (с изключение на плакати в рамка) от деня на изпращане или е повредена, моля веднага да ни информирате. Нашият клиентски сервиз info@europosters.eu ще Ви съдейства възможно най-скоро.

Възможност за връщане на скоки

Целта на EUROPOSTERS е да доставя продукти с високо качество и за това Ви гарантираме 100% удовлетворение.

Ако не сте доволни от Вашата покупка поради някаква причина, можете да върнете продукта в рамките на 30 дни от получаването му. В този случай получавате безплатна смяна или връщане на цялата платена от Вас сума. Таксите за доставяне не са възвръщаеми. Процедура за връщане на продукт

Достатъчно предпазен ли е продуктът по време на транспорт?

Да, технологията за опаковане и дистрибуция на поръчки получава нашето максимално усилие. Единствено така можем да гарантираме, че картината ще пристигне неповредена, в случай на небрежно боравене с нея. Продукти, които позволяват да бъдат навити на руло без да бъдат повредени, като например плакати и напечатани плакати с малък размер, се транспортират с помощта на здрави тръби, които могат да бъдат смачкани единствено при упражнението на голяма сила. Ръбовете на картини и копия на картини биват първо безопасно опаковани. След това цялата картина се покрива с пластмасово фолио и с помощта на няколко изолационни слоя се поставя в картонена опаковка.

Държави, до които правим доставки

 Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

© 1999 – 2018 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top