We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % на избрани продукти за стена ВЗЕМЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА

Транспорт и плащане

Транспорт и плащане

Такси за доставка

Таксите за доставка се отнасят за доставки до България.
Ако искате поръчката да бъде доставена в друга държава, моля използвайте нашите други международни магазини.

Тип на продуктаначина на доставкаВреме за доставка:
(работни дни)
Цена
Продукти на склад Спиди412,90 лв
Спедиторски услуги UPS624,90 лв
фототапет Спиди812,90 лв
Спедиторски услуги UPS1024,90 лв
Рамкиране Изработено по Поръчка (Кутия) Спиди1715,90 лв

Обработка на поръчката и очаквано доставяне

Спиди

Време за доставка: 4-5 дни. Два опита за доставка. Ще получите текстово съобщение с информация за доставката. Проследете Вашата пратка и се свържете към Спиди.

При положение, че не получите пратката си в рамките на 6-7 работни дни и липсва информация за поръчката Ви, Моля свържете се със Спиди или нашият отдел за обслужване на клиентите на посоченият по-долу телефонен номер или емайл.

https://www.speedy.bg/bg/

Телефон: +49 01806 373 200

В случай че връщате продукти, също можете да използвате този пункт за взимане на пратки, откъдето Вашите пратки ще бъдат върнати заедно до нашия склад. Когато използвате опцията за взимане от пункт, плащате само разходите за доставка в своята страна.

FROGMAN s.r.o. - Speedy
Клиентски номер: 6614
bul. Bulgaria №310
7000 Russe, Bulgaria

Пратките за връщане до този адрес могат да бъдат изпратени само със следните доставчици: Speedy

Получаване чрез експедиторски услуги UPS

Вашата поръчка ще бъде доставена от най-големия доставчик на експедиторски услуги в света – UPS. Ще Ви информираме чрез е-майл. Ще Ви изпратим номера на пратката, след което сами можете да проверите маршрута на пакета на страницата на UPS. UPS ще достави поръчката повторно, в случай че не Ви застигне у дома. Ще се опита да се свърже с Вас по телефона, за да се разберете за друг час на доставка. Ако не сте вкъщи, в пощенската кутия ще намерите бележка със съобшение как да си поръчате друг час на доставка.

Кога ще получа пакета?

Всички продукти на EUROPOSTERS са в наличност. Стандартното време за обработката на поръчка е един работен ден (с изключение на индивидиални услуги свързани с рамкиране). Времето за доставка включва само делнични дни. Доставянето на пакет обикновенно отнема около 2-3 работни дни.


Плащане

Следните методи на плашане са достъпни в нашия магазин:

Онлайн плащане с кредитна карта

Сигурно плащане с помощта на Вашата кредитна карта, чийто изпратени данни са кодирани и нямаме никаква възможност да злоупотребим с тях. Разплащателната система е само на български език. При плащане можете да използвате следните карти: Visa, VisaElectron, Maestro или MasterCard.

Плащане при доставка

Поръчката плащате в брой на експедиторската фирма при предаване на пакета.

Apple Pay

Apple Pay е технология за безконтактно плащане, която може да бъде използвана от iPhone, Apple Watch, iPad и iMac. Поддържа всички главни карти като Visa, MasterCard и American Express.Използва двуфакторна идентификация чрез Touch ID, Face ID, PIN или парола, без кредитен лимит.

Google Pay

GPay, работи точно както Apple Pay, само че с Андроид. Той защитава вашата платежна информация с няколко нива на сигурност и използва една от най-модерните системи за сигурност в света, за да защити вашия акаунт. Когато плащате в магазините, услугата не предоставя вашия реален номер на картата, така че вашите данни са в безопасност.


Връщане на продукти

За нас е най-важно да доставяме качествени продукти, с които да гарантираме Вашето удовлетворение. В случай, че продуктът не отговаря на очакванията Ви или има дефект, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще разгледаме всяко едно оплакване поотделно и ще подменим стоката или ще Ви върнем парите.

Какво да направите, за да върнете стоката?


Опаковане

Опаковаме пратките ви с най-голямо внимание във висококачествени опаковки от рециклиран картон, за да не се повредят по време на транспортиране. За по-висока защита на плакатите препоръчваме да закупите издръжлива туба за подаръци, която може да издържи на екстремни манипулации.

Опаковаме пратките ви с най-голямо внимание във висококачествени опаковки от рециклиран картон, за да не се повредят по време на транспортиране. За по-висока защита на плакатите препоръчваме да закупите издръжлива туба за подаръци, която може да издържи на екстремни манипулации.


Posters.bgСъздавам своя свят

От 1999 г. „Posters” са едни от най-добрите в търговията с плакати, картини и лицензирани рекламни подаръци в Чехия, но също и в цяла Европа. Разполагаме с огромна колекция от филмови, гейминг и спортни плакати с всякакви размери, както и с голямо разнообразие от оригинални подаръци за истинските фенове на „Междузвездни войни”, „Хари Потър”, комикси и цялото семейство на „Уорнър брадърс”. Ние знаем, че чашите, фигурките, пъзелите и дрехите са страхотен подарък за всеки без значение от възрастта и интересите му. Но ако сте фен на интериорния дизайн, също сте на правилното място! Ежедневно отпечатваме фототапети, илюстрации, фотографии и художествени репродукции и ги изпращаме до повече от 25 страни, за да направим щастливи своите клиенти.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: +420 210 440 210 (само на английски език)

понеделник – петък ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Всички права запазени.

Top