We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: КАНЦЕЛАРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ намаление 20 % Пазарувай сега ×

Транспорт и плащане


Транспорт и плащане

Такси за доставка

Таксите за доставка се отнасят за доставки до България.
Ако искате поръчката да бъде доставена в друга държава, моля използвайте нашите други международни магазини.

Тип на продуктаначина на доставкаВреме за доставка:
(работни дни)
Цена (+1)
Продукти на склад Спиди615,90 лв
Експедиторски услуги UPS422,00 лв
фототапет Спиди1615,90 лв
Експедиторски услуги UPS1422,00 лв
Рамкиране Изработено по Поръчка (Кутия) Експедиторски услуги UPS1922,00 лв + 4,00 лв

Обработка на поръчката и очаквано доставяне

Получаване чрез експедиторски услуги UPS

Вашата поръчка ще бъде доставена от най-големия доставчик на експедиторски услуги в света – UPS. Ще Ви информираме чрез е-майл. Ще Ви изпратим номера на пратката, след което сами можете да проверите маршрута на пакета на страницата на UPS. UPS ще достави поръчката повторно, в случай че не Ви застигне у дома. Ще се опита да се свърже с Вас по телефона, за да се разберете за друг час на доставка. Ако не сте вкъщи, в пощенската кутия ще намерите бележка със съобшение как да си поръчате друг час на доставка.

Кога ще получа пакета?

Всички продукти на EUROPOSTERS са в наличност. Стандартното време за обработката на поръчка е един работен ден (с изключение на индивидиални услуги свързани с рамкиране). Времето за доставка включва само делнични дни. Доставянето на пакет обикновенно отнема около 2-3 работни дни.

 

UPS Express


  • време за доставка 2-3 работни дни, 3 опита за доставка
  • изпратен имейл за пратката с номер за проследяване
  • свързване с клиента по телефона относно доставката
  • съобщение към телефонния номер на центъра за обаждания на UPS относно проблем с доставката

 

Спиди

Време за доставка: 4-5 дни. Два опита за доставка. Ще получите текстово съобщение с информация за доставката. Проследете Вашата пратка и се свържете към Спиди.

При положение, че не получите пратката си в рамките на 6-7 работни дни и липсва информация за поръчката Ви, Моля свържете се със Спиди или нашият отдел за обслужване на клиентите на посоченият по-долу телефонен номер или емайл.

www.paketnavigator.de/

Телефон: +49 01806 373 200

 

Плащане:

Следните методи на плашане са достъпни в нашия магазин:

PayPal

Чрез PayPal можете безопасно да заплатите с помощта на кредитна карта или направо с използването на PayPal акаунт. PayPal е най-голямата система за електронни разплащания в света. Всички Ваши данни са кодирани и няма възможност за злоупотреба с тях. В случай, че не получите пратката, PayPal гарантира връщане на изпратените от Вас пари. Чрез разплащателната система PayPal е възможно да се плати без PayPal акаунт и регистрация, използвайки само Вашата кредитна карта.

Онлайн плащане с кредитна карта

Сигурно плащане с помощта на Вашата кредитна карта, чийто изпратени данни са кодирани и нямаме никаква възможност да злоупотребим с тях. Разплащателната система е само на български език. При плащане можете да използвате следните карти: Visa, VisaElectron, Maestro или MasterCard.

Плащане при доставка

Поръчката плащате в брой на експедиторската фирма при предаване на пакета.

100% гаранция за удовлетворение

Ако вашата поръчка не пристигне до 14 дена (с изключение на плакати в рамка) от деня на изпращане или е повредена, моля веднага да ни информирате. Нашият клиентски сервиз info@europosters.eu ще Ви съдейства възможно най-скоро.

Възможност за връщане на скоки

Целта на EUROPOSTERS е да доставя продукти с високо качество и за това Ви гарантираме 100% удовлетворение.

Ако не сте доволни от Вашата покупка поради някаква причина, можете да върнете продукта в рамките на 30 дни от получаването му. В този случай получавате безплатна смяна или връщане на цялата платена от Вас сума. Таксите за доставяне не са възвръщаеми. Процедура за връщане на продукт

Достатъчно предпазен ли е продуктът по време на транспорт?

Да, технологията за опаковане и дистрибуция на поръчки получава нашето максимално усилие. Единствено така можем да гарантираме, че картината ще пристигне неповредена, в случай на небрежно боравене с нея. Продукти, които позволяват да бъдат навити на руло без да бъдат повредени, като например плакати и напечатани плакати с малък размер, се транспортират с помощта на здрави тръби, които могат да бъдат смачкани единствено при упражнението на голяма сила. Ръбовете на картини и копия на картини биват първо безопасно опаковани. След това цялата картина се покрива с пластмасово фолио и с помощта на няколко изолационни слоя се поставя в картонена опаковка.

Държави, до които правим доставки

 Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top