We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: КАРТИНИ ВЪРХУ ПЛАТНО намаление 22 % ×

Транспорт и плащане

Транспорт и плащане

Такси за доставка

Таксите за доставка се отнасят за доставки до България.
Ако искате поръчката да бъде доставена в друга държава, моля използвайте нашите други международни магазини.

Тип на продуктаначина на доставкаВреме за доставка:
(работни дни)
Цена
Цена до 50 лвЦена над 50 лв
Продукти на склад Спиди411,90 лв0,00 лв
Експедиторски услуги UPS622,00 лв22,00 лв
фототапет Спиди811,90 лв0,00 лв
Експедиторски услуги UPS1022,00 лв22,00 лв
Рамкиране Изработено по Поръчка (Кутия) Експедиторски услуги UPS1919,00 лв0,00 лв

Обработка на поръчката и очаквано доставяне

Получаване чрез експедиторски услуги UPS

Вашата поръчка ще бъде доставена от най-големия доставчик на експедиторски услуги в света – UPS. Ще Ви информираме чрез е-майл. Ще Ви изпратим номера на пратката, след което сами можете да проверите маршрута на пакета на страницата на UPS. UPS ще достави поръчката повторно, в случай че не Ви застигне у дома. Ще се опита да се свърже с Вас по телефона, за да се разберете за друг час на доставка. Ако не сте вкъщи, в пощенската кутия ще намерите бележка със съобшение как да си поръчате друг час на доставка.

Кога ще получа пакета?

Всички продукти на EUROPOSTERS са в наличност. Стандартното време за обработката на поръчка е един работен ден (с изключение на индивидиални услуги свързани с рамкиране). Времето за доставка включва само делнични дни. Доставянето на пакет обикновенно отнема около 2-3 работни дни.

 

UPS Express


  • време за доставка 2-3 работни дни, 3 опита за доставка
  • изпратен имейл за пратката с номер за проследяване
  • свързване с клиента по телефона относно доставката
  • съобщение към телефонния номер на центъра за обаждания на UPS относно проблем с доставката

 

Спиди

Време за доставка: 4-5 дни. Два опита за доставка. Ще получите текстово съобщение с информация за доставката. Проследете Вашата пратка и се свържете към Спиди.

При положение, че не получите пратката си в рамките на 6-7 работни дни и липсва информация за поръчката Ви, Моля свържете се със Спиди или нашият отдел за обслужване на клиентите на посоченият по-долу телефонен номер или емайл.

www.paketnavigator.de/

Телефон: +49 01806 373 200

 

Плащане:

Следните методи на плашане са достъпни в нашия магазин:

Онлайн плащане с кредитна карта

Сигурно плащане с помощта на Вашата кредитна карта, чийто изпратени данни са кодирани и нямаме никаква възможност да злоупотребим с тях. Разплащателната система е само на български език. При плащане можете да използвате следните карти: Visa, VisaElectron, Maestro или MasterCard.

Плащане при доставка

Поръчката плащате в брой на експедиторската фирма при предаване на пакета.

Apple Pay

Apple Pay е технология за безконтактно плащане, която може да бъде използвана от iPhone, Apple Watch, iPad и iMac. Поддържа всички главни карти като Visa, MasterCard и American Express.Използва двуфакторна идентификация чрез Touch ID, Face ID, PIN или парола, без кредитен лимит.

 

100% гаранция за удовлетворение

Ако вашата поръчка не пристигне до 14 дена (с изключение на плакати в рамка) от деня на изпращане или е повредена, моля веднага да ни информирате. Нашият клиентски сервиз info@europosters.eu ще Ви съдейства възможно най-скоро.

Възможност за връщане на скоки

Целта на EUROPOSTERS е да доставя продукти с високо качество и за това Ви гарантираме 100% удовлетворение.

Ако не сте доволни от Вашата покупка поради някаква причина, можете да върнете продукта в рамките на 30 дни от получаването му. В този случай получавате безплатна смяна или връщане на цялата платена от Вас сума. Таксите за доставяне не са възвръщаеми. Процедура за връщане на продукт

Достатъчно предпазен ли е продуктът по време на транспорт?

Гордеем се с нашия продукт и затова го опаковаме така, че да го получите в безупречно състояние. Работим с най-добрите куриери и така гарантираме, че Вашият пакет ще пристигне бързо и благополучно на Вашият адрес. Обикновено изпращаме нашите плакати и други продукти в триъгълни кутии от твърд картон. Ако желаете, може да доплатите те да бъдат изпратени ж изключително здрава и твърда картонена туба. Рамкираните плакати, рисунки и репродукции се опаковат в няколко слоя пластмасово фолио, ъглите на рамките се предпазват със специални протектори и след това се опаковат във фолио с балончета. Така опаковани се влагат в картонена кутия.Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2020 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

 

понеделник - петък
8:00 - 16:00

 

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top