We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: МУЗИКА намаление -15 % ×

Транспорт и плащане

Транспорт и плащане

Такси за доставка

Таксите за доставка се отнасят за доставки до България.
Ако искате поръчката да бъде доставена в друга държава, моля използвайте нашите други международни магазини.

Тип на продуктаначина на доставкаВреме за доставка:
(работни дни)
Цена
Цена до 50 лвЦена над 50 лв
Продукти на склад Спиди411,90 лв0,00 лв
Експедиторски услуги UPS622,00 лв22,00 лв
фототапет Спиди811,90 лв0,00 лв
Експедиторски услуги UPS1022,00 лв22,00 лв
Рамкиране Изработено по Поръчка (Кутия) Експедиторски услуги UPS1919,00 лв0,00 лв

Обработка на поръчката и очаквано доставяне

Спиди

Време за доставка: 4-5 дни. Два опита за доставка. Ще получите текстово съобщение с информация за доставката. Проследете Вашата пратка и се свържете към Спиди.

При положение, че не получите пратката си в рамките на 6-7 работни дни и липсва информация за поръчката Ви, Моля свържете се със Спиди или нашият отдел за обслужване на клиентите на посоченият по-долу телефонен номер или емайл.

www.paketnavigator.de/

Телефон: +49 01806 373 200

 

Плащане:

Следните методи на плашане са достъпни в нашия магазин:

Онлайн плащане с кредитна карта

Сигурно плащане с помощта на Вашата кредитна карта, чийто изпратени данни са кодирани и нямаме никаква възможност да злоупотребим с тях. Разплащателната система е само на български език. При плащане можете да използвате следните карти: Visa, VisaElectron, Maestro или MasterCard.

Плащане при доставка

Поръчката плащате в брой на експедиторската фирма при предаване на пакета.

Apple Pay

Apple Pay е технология за безконтактно плащане, която може да бъде използвана от iPhone, Apple Watch, iPad и iMac. Поддържа всички главни карти като Visa, MasterCard и American Express.Използва двуфакторна идентификация чрез Touch ID, Face ID, PIN или парола, без кредитен лимит.

Google Pay

GPay, работи точно както Apple Pay, само че с Андроид. Той защитава вашата платежна информация с няколко нива на сигурност и използва една от най-модерните системи за сигурност в света, за да защити вашия акаунт. Когато плащате в магазините, услугата не предоставя вашия реален номер на картата, така че вашите данни са в безопасност.

Опаковане

Ние се стараем усилено да използваме най-добрите технологии за опаковане и разпределяне на поръчките. Това е единственият начин, по който можем да гарантираме, че картината ще пристигне невредима дори при невнимателно пренасяне.

Продукти, които могат да бъдат навити на руло и при които няма риск да бъдат повредени, като например плакати и художествени репродукции с по-малки размери, се транспортират в триъгълни картонени кутии. Въпреки това Ви препоръчваме да си закупите здрав тубус за плаката, който може да бъде смачкан само при много голям натиск.

Обръщаме специално внимание на картините върху платно и репродукциите. Първо, много внимателно опаковаме краищата, след което покриваме цялата картина с прозрачно фолио и добавяме няколко слоя изолиращ материал за допълнителна защита, преди да я сложим в кашона.Decorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Всички права запазени.

Този уебсайт използва бисквитки. В случай че продължите да използвате нашите услуги, приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Повече информация Съгласен съм. ×
Top