We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: КАЛЕНДАРИ 2021 намаление - 20% ×

За нас

За нас

От 1999 г. Posters.bg стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници.

Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки.

Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци. Също като нашите клиенти, ние сме огромни фенове на поп културата!

Posters.bg не е просто онлайн магазин, това е място, където можете да намерите вдъхновение и да научите интересни факти за филмите и поп културата от нашия блог.

Ние обичаме нашите продукти и се надяваме и вие да ги харесате!

Decorate your life!

Доволни клиенти в повече от 25 страни

Austria
Belgium
България
Czech Republic
Croatia
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Italy
Ireland
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Spain (Islands)
Switzerland
Sweden
United Kingdom
United States (USA)

И ние ви помагаме

Нашите Търговски Марки

Как всичко работи?

Първо отпечатваме Вашия плакат.
Каквото изберете, ние го рамкираме
Внимателно го опаковаме
И ние ви го изпращаме.
Щастлив клиент = Мисията изпълнена

EuroPosters в цифри

13 000 +
продукта на уеб сайта
450 000 +
изпратени продукти годишно
135 000 +
клиенти всяка година
1 mil. +
изминати километри годишно

Вдъхновението започва от Instagram

Follow @europosters_decoDecorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.

 


Контакти:

 

E-майл: info@europosters.eu
Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Всички права запазени.

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top