We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
Оферта на седмицата: ФИЛМОВИ ПЛАКАТИ намаление -40 %

Връщане на продукти

 

За нас е най-важно да доставяме качествени продукти, с които да гарантираме Вашето удовлетворение. Пазарувайте спокойно! В случай, че продуктът не отговаря на очакванията Ви или има дефект, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще разгледаме всяко едно оплакване поотделно и ще подменим стоката или ще Ви върнем парите.

Можете да използвате нашата система за рекламации или да следвате стъпките по-долу.


100%
гаранция за удовлетвореност

Какво да направите, за да върнете продуктите:

В какви ситуации можете да върнете продуктите?

1) Продукти, повредени при доставката

Ако подозирате, че Вашите продукти са били повредени по време на доставката, моля, пишете ни незабавно на info@europosters.eu и приложете снимка на опаковката и повредените артикули. Ние ще се свържем с Вас веднага с информация какво да направите по-нататък. Вашият имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 48 часа от получаването на пратката. Оплаквания, постъпили след изтичане на този срок няма да бъдат разглеждани. Не е необходимо да ни изпращате повредените артикули обратно.2) Продукти, повредени до 24 месеца след покупката

Повреден ли е продуктът например от слънчева светлина? Изпратете ни имейл на info@europosters.eu с описание на дефекта и снимка на повредения артикул и ние ще се свържем с Вас с информация какво да направите след това. Имайте предвид, че гаранцията не покрива дефекти, причинени от невнимателна употреба или механични повреди.

 

3) Не сте доволни от поръчаните продукти

Ще уважим изцяло желанието Ви да върнете даден продукт, ако по някаква причина не Ви удовлетворява - например не си пасва с цвета на дивана Ви или не се вписва в апартамента Ви. Изпратете ни продукта обратно и ние ще Ви върнем парите.

В случай, че решите да върнете артикула в срок от 14 дни, ще Ви бъде възстановена сумата за продукта, както и таксата за най-евтината доставка, ако сте заплатили такава. След изтичане на 14-дневния срок, ще Ви бъдат върнати само парите за продукта. Разходите по връщането му са за Ваша сметка.

 

4) Грешни или липсващи продукти

Получили сте различен от поръчания продукт? Липсват ли артикули във Вашата пратка? Възможно е да се случи и се извиняваме за неудобството. Моля, изпратете ни снимка на продукта, който сте получили на имейл info@europosters.eu. Ние веднага ще се свържем с Вас с информация какво да предприемете по-нататък.

 

5) Получили сте продукт с лошо качество?

Получили сте продукт с лошо качество или изображение с неясен образ? Моля, изпратете ни снимка на продукта, който сте получили на имейл info@europosters.eu. Ние веднага ще се свържем с Вас с информация какво да предприемете по-нататък.

Как да опаковате и да върнете продуктите?

Ако изпращате продуктите обратно, уверете се, че са добре опаковани и няма да се повредят при транспорта. За предпочитане е да използвате оригиналните опаковки, в които са дошли.

Освен да изпратите пакета, моля да ни изпратите и имейл на info@europosters.eu, за да ни уведомите, че връщате продуктите. Посочете Вашето име, номера на поръчката и номера на банковата сметка, където бихте искали да получите обратно сумата.

Ще Ви възстановим парите за продуктите в срок от 14 дни от пристигането на пратката невредима обратно в нашия склад.

Къде да върнем стоката?

Сложете видим етикет върху пратката и я изпратете на следния адрес:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Чехия

... използвайте местен пункт за взимане на пратките:

В случай че връщате продукти, също можете да използвате този пункт за взимане на пратки, откъдето Вашите пратки ще бъдат върнати заедно до нашия склад. Когато използвате опцията за взимане от пункт, плащате само разходите за доставка в своята страна.

FROGMAN s.r.o. - Speedy
Клиентски номер: 6614
bul. Bulgaria №310
7000 Russe, Bulgaria

Пратките за връщане до този адрес могат да бъдат изпратени само със следните доставчици: Speedy

Има ли някакви изключения?

Продуктите, създадени по поръчка или при поискване не могат да бъдат върнати. Можете да откриете тази информация в нашия уебсайт до съответния артикул. Такива продукти подлежат на рекламация само в случай на очевидна грешка при печатане или повреда от наша страна. Това се отнася за:

  • отпечатване на Ваши снимки върху фотохартия и платно;

  • отпечатване на художествени репродукции при поискване върху фотохартия, платно или фототапет;

  • рамкиране по поръчка.

За повече информация посетете нашата страница с Общи условия.

Формуляр за връщане

За да се улесни процедурата по връщане на продукти, моля, използвайте нашия формуляр за рекламация. Можете да попълните формуляра онлайн и да го изпратите на имейл или да го попълните на ръка и да го изпратите заедно с продуктите на посочения по-горе адрес.

Изтеглете нашия формуляр за връщане от тук.
Posters.bgСъздавам своя свят

От 1999 г. „Posters” са едни от най-добрите в търговията с плакати, картини и лицензирани рекламни подаръци в Чехия, но също и в цяла Европа. Разполагаме с огромна колекция от филмови, гейминг и спортни плакати с всякакви размери, както и с голямо разнообразие от оригинални подаръци за истинските фенове на „Междузвездни войни”, „Хари Потър”, комикси и цялото семейство на „Уорнър брадърс”. Ние знаем, че чашите, фигурките, пъзелите и дрехите са страхотен подарък за всеки без значение от възрастта и интересите му. Но ако сте фен на интериорния дизайн, също сте на правилното място! Ежедневно отпечатваме фототапети, илюстрации, фотографии и художествени репродукции и ги изпращаме до повече от 25 страни, за да направим щастливи своите клиенти.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: +420 210 440 210 (само на английски език)

понеделник – петък ǀ 8:00 – 15:30

 

© 1999–2023 Europosters. Всички права запазени.

Top