We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ЧАШИ & СЪДОВЕ намаление -15 % ×

Връщане на продукти

365 дни Гарантирано връщане на парите!

За нас най-важното е вашето удовлетворение.


Вие имате до 365 дни за да върнете продуктите – една цяла година!

За нас най-важното е вашето удовлетворение. Ето защо ние променихме нашата политика за връщане до 365 дни. Не се колебайте с покупките си. В случай, че поръчката не отговаря на очакванията ви, просто я изпратете обратно и ние ще възстановим сумата или сменим вашите артикули.

 

Процедура за Връщане

1) Повредени артикули по време на доставката

Ако подозирате, че вашите артикули са били повредени по време на доставката, моля пишете ни незабавно на info@europosters.eu и приложете снимка на опаковката и повредените артикули. Ние ще се свържем с Вас веднага с информация по отношение на това какво да правите по-нататък. Вашият имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 48 часа. Оплаквания по-късно от този период няма да бъдат разглеждани.

 

2) Артикули повредени в рамките на 24 месеца след покупката

Бяха ли Вашите артикули повредени от - например, слънчева светлина? Изпратете ни имейл на info@europosters.eu със снимка на вашият повреден артикул и ние ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.

 

3) Неудовлетворени от поръчаните артикули

Може би вашите артикули не съвпадат с цвета на дивана, или вписват със стила на апартамента ви. Няма проблем, изпратете вашите артикули обратно и ние ще възстановим сумата. Пакетирайте вашите артикули сигурно (за предпочитане в оригиналната опаковка), за да се избегне повреда по време на доставката и ги изпратете на адреса по-долу.

 

В пакета, моля, посочете Вашето име, номер на поръчката, както и номер на банкова сметка, където бихте искали да получите обратно сумата.

Моля, изпратете същата информация по отношение на връщането на имейл info@europosters.eu.

Ние ще изпратим Вашата сума в рамките на 14 дни след получаване на върнатите артикули.

4) Получаване на грешни артикули

Получихте ли различен артикул от това което поръчахте? Моля, изпратете ни снимка на артикула, който получихте на имейл info@europosters.eu. Ние веднага, ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.

 

5) Липсващи артикули във Вашата поръчка

Има ли някакви липсващи артикули във вашата поръчка? Изпратете ни списък на липсващите елементи на имейл info@europosters.eu. Ние веднага, ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.


Моля, пишете ни за предпочитанията Ви възстановяване на сумата. Можете да избирате от следните две възможности:

  • Връщане на сумата
  • Размяна


Jos päätät palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä, hyvitämme tuotteen hinnan sekä edullisimman toimituskulun (mikäli laskutettu).

Периода от 14 дена за прекратяване на договора и 365-те дена за връщане на продукта не се отнасят за персонализираните продукти (печатане по поръчка, печатане на плакати, рамкиране, и продукти от банката за снимки).

За по-подробна информация, моля посетете нашата страница за Правива и Условия.

 

Контакти:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Република ЧехияDecorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.

 


Контакти:

 

E-майл: info@europosters.eu
Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2020 Europosters. Всички права запазени.

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top