Връщане на продукти


365 дни Гарантирано връщане на парите!

За нас най-важното е вашето удовлетворение.


Вие имате до 365 дни за да върнете продуктите – една цяла година!

За нас най-важното е вашето удовлетворение. Ето защо ние променихме нашата политика за връщане до 365 дни. Не се колебайте с покупките си. В случай, че поръчката не отговаря на очакванията ви, просто я изпратете обратно и ние ще възстановим сумата или сменим вашите артикули.

 

Процедура за Връщане

1) Повредени артикули по време на доставката

Ако подозирате, че вашите артикули са били повредени по време на доставката, моля пишете ни незабавно на info@europosters.eu и приложете снимка на опаковката и повредените артикули. Ние ще се свържем с Вас веднага с информация по отношение на това какво да правите по-нататък. Вашият имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 48 часа. Оплаквания по-късно от този период няма да бъдат разглеждани.

 

2) Артикули повредени в рамките на 24 месеца след покупката

Бяха ли Вашите артикули повредени от - например, слънчева светлина? Изпратете ни имейл на info@europosters.eu със снимка на вашият повреден артикул и ние ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.

 

3) Неудовлетворени от поръчаните артикули

Може би вашите артикули не съвпадат с цвета на дивана, или вписват със стила на апартамента ви. Няма проблем, изпратете вашите артикули обратно и ние ще възстановим сумата. Пакетирайте вашите артикули сигурно (за предпочитане в оригиналната опаковка), за да се избегне повреда по време на доставката и ги изпратете на адреса по-долу.

 

В пакета, моля, посочете Вашето име, номер на поръчката, както и номер на банкова сметка, където бихте искали да получите обратно сумата.

Моля, изпратете същата информация по отношение на връщането на имейл info@europosters.eu.

Ние ще изпратим Вашата сума в рамките на 14 дни след получаване на върнатите артикули.

4) Получаване на грешни артикули

Получихте ли различен артикул от това което поръчахте? Моля, изпратете ни снимка на артикула, който получихте на имейл info@europosters.eu. Ние веднага, ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.

 

5) Липсващи артикули във Вашата поръчка

Има ли някакви липсващи артикули във вашата поръчка? Изпратете ни списък на липсващите елементи на имейл info@europosters.eu. Ние веднага, ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.


Моля, пишете ни за предпочитанията Ви възстановяване на сумата. Можете да избирате от следните две възможности:

  • Връщане на сумата
  • Размяна


Ако решите да върнете артикулите в рамките на 14 дни, ние ще възстановим сумата на покупката Ви, както и най-ниската цена за доставка. След 14 дни, ще бъде възстановена само цената на артикулите. Специално изработените артикули (myPhotos щампи, Фототапети, рамкиране и Fotolia продукти) не са включени в политиката за връщане на 14 дни и 365 дни.

За по-подробна информация, моля посетете нашата страница за Правива и Условия.

 

Контакти:

BKS Decor s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Република ЧехияОт 1999 година Еуропостерс e едни от най-големите търговци на Европейския пазар.

Предлагаме най-широк избор на артикули и услуги в областта на продажба на плакати, постери, снимки, изпращане на картички и рамкиране.

За Вас избираме най-красивите рисунки, форографии и картини от цял свят.


© 1999 – 2016 BKS Decor Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×

КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО

Поръчайте 4 от нашите плакати на сайта ни и платете само за 3!

Тази специална оферта автоматично, ще се появи във Вашата кошница за пазаруване, където цената на един от плакатите, ще се приспадне от общата цена на четирите плаката – плакатът с най-ниската цена, ще се приспадне от общата сума. Специалната оферта КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се брои, когато закупите 8 или 12 продукта. Вие ще получите 6+2 или 12+4 безплатно.

Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО се отнася за:

Моля, обърнете внимание: Офертата КУПЕТЕ 3+1 БЕЗПЛАТНО също се отнася за по-горе посочените продукти, дори ако те са обявени на разпродажба.

Тази оферта не се прилага към: фототапети, Значки, картодържатели, метални табели, чаши, очила, календари, ключодържатели, jibbitz, стикери, гривни, магнити, татуировки, калъфи за телефони, часовници, термометри, канцеларски артикули, стенно изкуство (изкуство от стъкло, монтажно и дървено изкуство) и лични снимки.

Ако тази оферта не се появи автоматично във Вашата кошница, Моля свържете се с нас на имейл: info@europosters.eu или позвънете на +420 777 33 44 55.

Рамкиране Рамкиране, студио за онлайн рамкиране
100% Гаранция 365 дни Гарантирано връщане на парите.
Вскчки продукти са в наличност Изпълняваме поръчката до 48 часа.
3 + 1 Безплатно Bсеки четвърти плакат е безплатен
Програма за лоялност Намаления за регистрирани потребители