We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: СТОКИ намаление 10 % Пазарувай сега ×

Връщане на продукти


365 дни Гарантирано връщане на парите!

За нас най-важното е вашето удовлетворение.


Вие имате до 365 дни за да върнете продуктите – една цяла година!

За нас най-важното е вашето удовлетворение. Ето защо ние променихме нашата политика за връщане до 365 дни. Не се колебайте с покупките си. В случай, че поръчката не отговаря на очакванията ви, просто я изпратете обратно и ние ще възстановим сумата или сменим вашите артикули.

 

Процедура за Връщане

1) Повредени артикули по време на доставката

Ако подозирате, че вашите артикули са били повредени по време на доставката, моля пишете ни незабавно на info@europosters.eu и приложете снимка на опаковката и повредените артикули. Ние ще се свържем с Вас веднага с информация по отношение на това какво да правите по-нататък. Вашият имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 48 часа. Оплаквания по-късно от този период няма да бъдат разглеждани.

 

2) Артикули повредени в рамките на 24 месеца след покупката

Бяха ли Вашите артикули повредени от - например, слънчева светлина? Изпратете ни имейл на info@europosters.eu със снимка на вашият повреден артикул и ние ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.

 

3) Неудовлетворени от поръчаните артикули

Може би вашите артикули не съвпадат с цвета на дивана, или вписват със стила на апартамента ви. Няма проблем, изпратете вашите артикули обратно и ние ще възстановим сумата. Пакетирайте вашите артикули сигурно (за предпочитане в оригиналната опаковка), за да се избегне повреда по време на доставката и ги изпратете на адреса по-долу.

 

В пакета, моля, посочете Вашето име, номер на поръчката, както и номер на банкова сметка, където бихте искали да получите обратно сумата.

Моля, изпратете същата информация по отношение на връщането на имейл info@europosters.eu.

Ние ще изпратим Вашата сума в рамките на 14 дни след получаване на върнатите артикули.

4) Получаване на грешни артикули

Получихте ли различен артикул от това което поръчахте? Моля, изпратете ни снимка на артикула, който получихте на имейл info@europosters.eu. Ние веднага, ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.

 

5) Липсващи артикули във Вашата поръчка

Има ли някакви липсващи артикули във вашата поръчка? Изпратете ни списък на липсващите елементи на имейл info@europosters.eu. Ние веднага, ще се свържем с Вас с информация относно какви последващи стъпки да предприемете.


Моля, пишете ни за предпочитанията Ви възстановяване на сумата. Можете да избирате от следните две възможности:

  • Връщане на сумата
  • Размяна


Jos päätät palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä, hyvitämme tuotteen hinnan sekä edullisimman toimituskulun (mikäli laskutettu).

Периода от 14 дена за прекратяване на договора и 365-те дена за връщане на продукта не се отнасят за персонализираните продукти (печатане по поръчка, печатане на плакати, рамкиране, и продукти от банката за снимки).

За по-подробна информация, моля посетете нашата страница за Правива и Условия.

 

Контакти:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Република ЧехияDecorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2019 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник - петък
8:00 - 16:00

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top