We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: МУЗИКА намаление -15 % ×

Връщане на продукти

100%
гаранция за удовлетвореност

Вие имате до 365 дни за да върнете продуктите – една цяла година!

За нас е най-важно да доставяме качествени продукти, с които да гарантираме Вашето удовлетворение. Поради тази причина решихме да удължим срока за връщане до 365 дни. Пазарувайте спокойно! В случай, че продуктът не отговаря на очакванията Ви или има дефект, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще разгледаме всяко едно оплакване поотделно и ще подменим стоката или ще Ви върнем парите.

Какво да направите, за да върнете продуктите:

В какви ситуации можете да върнете продуктите?

1) Продукти, повредени при доставката

Ако подозирате, че Вашите продукти са били повредени по време на доставката, моля, пишете ни незабавно на info@europosters.eu и приложете снимка на опаковката и повредените артикули. Ние ще се свържем с Вас веднага с информация какво да направите по-нататък. Вашият имейл трябва да бъде изпратен в рамките на 48 часа от получаването на пратката. Оплаквания, постъпили след изтичане на този срок няма да бъдат разглеждани. Не е необходимо да ни изпращате повредените артикули обратно.2) Продукти, повредени до 24 месеца след покупката

Повреден ли е продуктът например от слънчева светлина? Изпратете ни имейл на info@europosters.eu с описание на дефекта и снимка на повредения артикул и ние ще се свържем с Вас с информация какво да направите след това. Имайте предвид, че гаранцията не покрива дефекти, причинени от невнимателна употреба или механични повреди.

 

3) Не сте доволни от поръчаните продукти

Ще уважим изцяло желанието Ви да върнете даден продукт, ако по някаква причина не Ви удовлетворява - например не си пасва с цвета на дивана Ви или не се вписва в апартамента Ви. Изпратете ни продукта обратно и ние ще Ви върнем парите.

В случай, че решите да върнете артикула в срок от 14 дни, ще Ви бъде възстановена сумата за продукта, както и таксата за най-евтината доставка, ако сте заплатили такава. След изтичане на 14-дневния срок, ще Ви бъдат върнати само парите за продукта. Разходите по връщането му са за Ваша сметка.

 

4) Грешни или липсващи продукти

Получили сте различен от поръчания продукт? Липсват ли артикули във Вашата пратка? Възможно е да се случи и се извиняваме за неудобството. Моля, изпратете ни снимка на продукта, който сте получили на имейл info@europosters.eu. Ние веднага ще се свържем с Вас с информация какво да предприемете по-нататък.

Как да опаковате и да върнете продуктите?

Ако изпращате продуктите обратно, уверете се, че са добре опаковани и няма да се повредят при транспорта. За предпочитане е да използвате оригиналните опаковки, в които са дошли.

Освен да изпратите пакета, моля да ни изпратите и имейл на info@europosters.eu, за да ни уведомите, че връщате продуктите. Посочете Вашето име, номера на поръчката и номера на банковата сметка, където бихте искали да получите обратно сумата.

Ще Ви възстановим парите за продуктите в срок от 14 дни от пристигането на пратката невредима обратно в нашия склад.

Къде да върнем стоката?

Сложете видим етикет върху пратката и я изпратете на следния адрес:

Europosters s.r.o.
Mrač 270
257 21 Mrač
Чехия

Има ли някакви изключения?

Продуктите, създадени по поръчка или при поискване не могат да бъдат върнати. Можете да откриете тази информация в нашия уебсайт до съответния артикул. Такива продукти подлежат на рекламация само в случай на очевидна грешка при печатане или повреда от наша страна. Това се отнася за:

  • отпечатване на Ваши снимки върху фотохартия и платно;

  • отпечатване на художествени репродукции при поискване върху фотохартия, платно или фототапет;

  • рамкиране по поръчка.

За повече информация посетете нашата страница с Общи условия.

Формуляр за връщане

Изтеглете нашия формуляр за връщане от тук.Decorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Всички права запазени.

Този уебсайт използва бисквитки. В случай че продължите да използвате нашите услуги, приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Повече информация Съгласен съм. ×
Top