We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % на избрани продукти за стена ВЗЕМЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА

Лепенки

Лепенка за стена и за мебели

Сега ще отпечатаме любимите ви мотиви като лепенки!

Лепенките са хитът на сезона! Допълнете интериора си с красив самозалепващ плакат или фототапет и се насладете на възможността да го местите от едно място на друго. Поставянето на лепенката не отнема повече от пет минути. Изберете от голямата ни селекция от мотиви подходящия за вашата стая.

Какво можете да изберете?

  • Самозалепващи плакати за стена
  • Самозалепващ тапет за стена
  • Лепенки за мебели
  • Лепенки за врата

Самозалепващ фототапет

Как да поставите самозалепващ се тапет?

Поставянето е лесно, дори деца могат да справят! Няма да имате нужда от чук и пирони, нито от лепило. За разлика от флис тапетите, при които е необходимо лепило, самозалепващият тапет стои на стената благодарение на собственото си акрилно лепило. И то не само на стени! Можете да го залепите на гипсокартон или дори на прозорци и врати. Да кажем, че е останал въздушен джоб под фототапета, случва се. Това е без значение обаче, тъй като можете да го разлепите, да изгладите въздушните мехурчета и да го залепите отново.

Самозалепващи плакати за стена

Защо трябва да купите самозалепващ се плакат

Мислите да декорирате стената си, но не знаете как и къде да забиете пироните? Ами ако пробиете някъде, където има електически кабел? А ако картината ви омръзне след месец? С нашите фототапети можете да оставите в миналото всички свои съмнения! Поръчайте самозалепващи тапети за стена в какъвто размер пожелаете и ще имате най-страхотната декорация!

Използвайте стикера, за да скриете несъвършенствата!

А какво ще правите с онази дупчица на стената, която ви гледа от 2 месеца? Няма нужда да търсите кит и боя от мазето, просто залепете фототапета отгоре. Благодарение на устойчивото лепило тапетът може да бъде местен няколко пъти и ще продължи да залепва, както първия път. А след като го отлепите, стената ще си е същата, фототапетът не уврежда боята.

 

Лепенки за мебели

Ново: Стикери за любимите ви мебели

Изберете от нашите невероятни квадратни дизайни, които са създадени конкретно за холна масичка или разгледайте нашите красиви илюстраии, фотографии и други мотиви и просто ги отрежете в желаната форма. Стикерите са чудесен начин да накарате старите мебели да изглеждат като нови и да паснат на интериора ви.

Налични размери:

55 x 55 cm
60 x 60 cm
80 x 80 cmЛепенки за врата

Замисляли ли сте се да придадете модерен привкус на вашите врати? Декорирайте ги с оригинален самозалепващ плакат, създаден специално за врати! Изберете подходящия за своя интериор от нашите филмови и минималистични мотиви. Предлагаме лепенки в универсален размер 64x80 см, които пасват на всички врати. Просто залепете и отлепете при необходимост. Изпробвано за вас!

Вдъхновение

Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters
Instagram Europosters


Posters.bgСъздавам своя свят

От 1999 г. „Posters” са едни от най-добрите в търговията с плакати, картини и лицензирани рекламни подаръци в Чехия, но също и в цяла Европа. Разполагаме с огромна колекция от филмови, гейминг и спортни плакати с всякакви размери, както и с голямо разнообразие от оригинални подаръци за истинските фенове на „Междузвездни войни”, „Хари Потър”, комикси и цялото семейство на „Уорнър брадърс”. Ние знаем, че чашите, фигурките, пъзелите и дрехите са страхотен подарък за всеки без значение от възрастта и интересите му. Но ако сте фен на интериорния дизайн, също сте на правилното място! Ежедневно отпечатваме фототапети, илюстрации, фотографии и художествени репродукции и ги изпращаме до повече от 25 страни, за да направим щастливи своите клиенти.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: +420 210 440 210 (само на английски език)

понеделник – петък ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Всички права запазени.

Top