We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % на избрани продукти за стена ВЗЕМЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА

Промоции и отстъпки

Настоящи промоции

Искате да спестите възможно най-много от покупката си? Подготвихме преглед на всички текущи промоции. Текущите промоции са ограничени във времето, докато постоянните можете да намерите при всяка покупка.

Отстъпката важи само за регистрирани потребители и е ограничена във времето. Отстъпката важи само за избрани продукти за стена, обозначени с надпис „ПРОМОКОД“. Отстъпката не може да се използва за вече намалени артикули и за рамкиране.Филми, игри или музика - всички рамкирани плакати са сега с 20% отстъпка.Независимо дали става дума за плакати, чаши за кафе или пъзели, в нашата разпродажба ще намерите всичко това и още много други неща с отстъпки до -70%.

Постоянни промоции


Изберете своя безплатен плакат!

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Ние награждаваме своите лоялни клиенти!

Приготвили сме за Вас специална програма за лоялност, благодарение на която можете да спестите от всяка следваща поръчка.

За всяка своя завършена поръчка ще получите 10% отстъпка от общата стойност на продуктите, която ще можете да използвате при следващите си покупки.

Повече информация на страницата Програма за лоялност.

Искам отстъпка за лоялност

ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА

Присъединете се и вземете награди под формата на кешбек!

Присъединете се към нашата партньорска програма и ни помогнете да популяризираме своя бранд!

Защо ли?
Ще спечелите комисионна от 8% от поръчките на клиенти, които доведете на нашия уебсайт!

Повече информация на страницата Партньорска програма.

Искам да стана партньорPosters.bgСъздавам своя свят

От 1999 г. „Posters” са едни от най-добрите в търговията с плакати, картини и лицензирани рекламни подаръци в Чехия, но също и в цяла Европа. Разполагаме с огромна колекция от филмови, гейминг и спортни плакати с всякакви размери, както и с голямо разнообразие от оригинални подаръци за истинските фенове на „Междузвездни войни”, „Хари Потър”, комикси и цялото семейство на „Уорнър брадърс”. Ние знаем, че чашите, фигурките, пъзелите и дрехите са страхотен подарък за всеки без значение от възрастта и интересите му. Но ако сте фен на интериорния дизайн, също сте на правилното място! Ежедневно отпечатваме фототапети, илюстрации, фотографии и художествени репродукции и ги изпращаме до повече от 25 страни, за да направим щастливи своите клиенти.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: +420 210 440 210 (само на английски език)

понеделник – петък ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Всички права запазени.

Top