We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping at Abposters.com?
-20 % на избрани продукти за стена ВЗЕМЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА

Програма за лоялност

Програма за лоялност

Ние награждаваме своите лоялни клиенти!

Приготвили сме за Вас специална програма за лоялност, благодарение на която можете да спестите от всяка следваща поръчка.

Искам отстъпка за лоялност


 1. Как да получа отстъпка?
  Регистрирайте своя имейл и се абонирайте за нашия бюлетин - редовно ще Ви информираме за най-добрите промоции и ще Ви изпращаме интересни новини. С първата Ви поръчка програмата за лоялност също ще се активира автоматично и ще започнете да събирате отстъпки!

 2. Как работи програмата за лоялност?
  За всяка изпълнена поръчка получавате 10% отстъпка от общата стойност на стоките, която можете да използвате при следващи покупки. Например, при поръчка на стойност 100 лв., ще получите 10 лв. отстъпка от програмата за лоялни клиенти. Тази отстъпка може да се използва за максимум 50% от стойността на продуктите при следващата Ви покупка - пазарувайте за поне 20 лв. и използвайте цялата отстъпка от 10 лв. от предишната си покупка! Можете да използвате отстъпката в пазарската количка, след като влезете в профила си.

 3. За какво важи отстъпката?
  Отстъпката за лоялност важи за всички (дори намалени) стоки, като можете да я комбинирате с всички други отстъпки и промоции. Веднъж получена, отстъпката за лоялност не изтича. Отстъпката не може да се използва за плащане на таксата за доставка.

 4. Как да спечеля допълнителни точки за отстъпка?
  Останахте ли доволни от покупката си? След всяка поръчка изпращаме покана, за да оцените своята покупка. Ако напишете отзив и ни изпратите снимка на продукта, автоматично ще получите допълнителна отстъпка от 8 лв. за следващите си покупки! Освен това можете да спечелите ваучер на стойност 80 лв.! За повече информация посетете страницата „Вашите отзиви“.

 5. Забравили сте дали вече имате натрупана отстъпка?
  След като влезете в профила си, по всяко време можете да проверите каква отстъпка сте натрупали досега. Освен това ще Ви информираме по имейл за текущия размер на Вашата отстъпка за лоялност.

Регистрацията може да бъде отменена по всяко време - можете да се отпишете чрез връзката в долния край на бюлетина или да ни пишете на privacy@europosters.eu.Posters.bgСъздавам своя свят

От 1999 г. „Posters” са едни от най-добрите в търговията с плакати, картини и лицензирани рекламни подаръци в Чехия, но също и в цяла Европа. Разполагаме с огромна колекция от филмови, гейминг и спортни плакати с всякакви размери, както и с голямо разнообразие от оригинални подаръци за истинските фенове на „Междузвездни войни”, „Хари Потър”, комикси и цялото семейство на „Уорнър брадърс”. Ние знаем, че чашите, фигурките, пъзелите и дрехите са страхотен подарък за всеки без значение от възрастта и интересите му. Но ако сте фен на интериорния дизайн, също сте на правилното място! Ежедневно отпечатваме фототапети, илюстрации, фотографии и художествени репродукции и ги изпращаме до повече от 25 страни, за да направим щастливи своите клиенти.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: +420 210 440 210 (само на английски език)

понеделник – петък ǀ 8:00 – 18:00

 

© 1999–2024 Europosters. Всички права запазени.

Top