We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: МЕТАЛНИ ТАБЕЛИ намаление -15 % ×

Програма за лоялност на клиента

Оценяваме Вашата лоялност и за да ви възнаградим, ние създадохме тази специална програма за лоялност само за вас! Спестете пари от покупките си - прочетете по-долу как работи и се уверете, че няма да пропусните нищо.

Как мога да спестя пари?

  • Програмата за лоялност е само за клиент, който е регистриран в нашия бюлетин
  • Ще получите 10% отстъпка при всяка покупка. Например направите поръчка за 50 евро, ще получите 5 евро отстъпка.

Как мога да проверя колко пари вече съм спестил?

Можете да проверите размера на спестените пари, след като влезете в профила си на нашия уебсайт.

Как и кога мога да използвам спестените пари?

Можете да използвате спестените пари за следващата си покупка. Можете обаче да го използвате само до 50% от цената на покупката. Решете в кошницата за пазаруване, ако искате да използвате спестените си пари за тази покупка или за следващата. Ако сте влезли в профила си, веднага ще видите тази опция в кошницата Ви за пазаруване. Ако влезете в процеса на поръчка, ще видите тази опция в стъпка 3 в кошницата за пазаруване. Вие не можете да платите доставка със спестените пари.

Колко спестявам, ако плащам с моите спестени пари при покупката?

Ако плащате със спестените пари, ще получите 10 % отстъпка само от сумата, за която Вие сте таксувани.

Имате ли друг въпрос?

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате допълнителни въпроси, на които не отговорихме. Екипът на "Europosters" винаги е готов да ви помогне.

За връзка с нас:

info@europosters.euDecorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Всички права запазени.

Този уебсайт използва бисквитки. В случай че продължите да използвате нашите услуги, приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Повече информация Съгласен съм. ×
Top