We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: РАМКИРАН ПЛАКАТ намаление 30 % ×

Сам Тофт

09. 10. 2019

Сам Тофт е популярна Английска художничка, която е известна със своя уникален стил. Тя успява да даде живот на картините си чрез лек хумор, интересни персонажи и изобилие от цветове. Сякаш целия свят се е влюбил в нейното изкуство. Произведенията й са подходящи както за офиса ви, така и за дома ви. Можете да намерите цялата ни колекция в секция Картини за стена.

вдъхновение

Сам Тофт е изминала дълъг път преди да стане известна. Работила е няколко различни професии, докато един ден е решила да се премести в Ливърпул, където е посещавала курсове по рисуване. Това до такава степен я впечатлило, че тя самата започнала своята кариера като художник. Както тя самата казва, тогава тя е открила себе си.

Колекция от цветове

Изкуството на Сам Тофт има изключително специфичен и приятен дух. Вдъхновена от собствения си живот, тя дава живот на картините си посредством широка гама цветове. Взима под внимание всеки детайл, също така подписва довършените си картини и самата тя ги изпраща. В нашата колекция можете да намерите репродукции на нейните картини, които могат да бъдат при вас в рамките на няколко дни.

КЪМ КОЛЕКЦИЯ САМ ТОФТDecorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2020 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

 

понеделник - петък
8:00 - 16:00

 

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top