We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: РАМКИРАН ПЛАКАТ намаление 30 % ×

Винаги с карта на стената

08. 10. 2019

Някога замисляли ли сте се, че същността на пътуванията не винаги се крие в така желаната от мнозина едноседмична почивка, прекарана печейки се на плажа? Понякога, естеството на пътуването е самото трескаво преследване на нови приключения. Все повече от нас осъзнават, че човеците не сме създадени по стереотипи и вече инстинктивно страним от стреса и напрежението, което ежедневието ни поднася. Мнозина от нас правят това пътувайки, насам-натам. Разсейваме се с откриване на нови места, запознанства с нови хора и култури, а понякога дори забравяме, че искаме да се върнем вкъщи. По този случай сме ви подготвили колекция от карти – за да можете винаги да намерите пътя си, било то от или към вкъщи.

Светът на цветовете

Пътуването ви липсва дотолкова, че искате нещо постоянно да ви напомня за онова гъделичкащо развълнувано чувство, което усещате в стомасите си преди да се отправите към нова дестинация? Разгледайте нашата колекция от  многоцветни карти, които хем ще радват вас, хем ще развеселяват белите ви стени.

Семплото и мултифункционалното е на мода

Ако апартаментът или мястото, което искате да украсите не позволява нищо повече от скромен дизайн, при нас можете да намерите и едноцветни карти, които приятно да допълват интериора, вместо да го правят прекалено кичозен. 

В нашата селекция сме включили и така наречените “скреч карти“, които са чудесни за подарък или за самите вас. Нужна ви е само една монета, с която да “изтриете” държавите, в които сте били и така, докато не посетите всички.

За любители на “игра на тронове”

За тези от вас, които са почитатели на любимия сериал “Игра на тронове”, също сме подготвили карти, с които да украсите стените си.

Пътуване във времето

Колкото и да ни се иска да се върнем назад във времето, до този момент това е невъзможно. Понякога се чудим как ли са били нещата през 16ти, 17ти, дори 18ти век? Как ли са се чувствали хората? Близо ли са били един до друг? Докато не бъде изобретена машина на времето, за съжаление, можем само да спекулираме и да разглеждаме документи и карти от изминали времена, в търсене на онези автентични мореплавателски свитъци, които едно време, горе-долу, са ни подсказвали къде се намираме.


КЪМ КОЛЕКЦИЯ КАРТИ

 

 

 

 

 

 Decorate your life!

Ние Europosters сме на пазара от 1999 г. и с течение на времето, сме се превърнали в един от големите продавачи на плакати, фото-тапети, картини, репродукции на картини и различни други стоки. Ние се разрастваме всяка година и се опитваме да приспособим нашите предложения към Вашите изисквания. Можем да отпечатаме Вашите плакати, картини или да Ви вдъхновим с нашия блог, където ще намерите много новини от филми, телевизионни серии и съвсем нови идеи за интериорен дизайн.

Посетете нашия уебсайт и да разберете какво липсва в дома Ви.

 

© 1999 – 2020 Europosters Всички права запазени.

e-майл: info@europosters.eu
Телефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

 

понеделник - петък
8:00 - 16:00

 

Уеб сайтът използва бисквитки за да гарантира приятното използване на нашата страница. Повече информация Съгласен съм. ×
Top