We noticed you are coming from US. Would you like to continue shopping on Abposters.com?
ОТКРИЙТЕ най-добрите ОФЕРТИ за тази седмица: ПЪТЕШЕСТВИЕ намаление -20 % ×

Плакати за оцветяване

Вече не е вярно, че оцветяването е само за малки деца! Тази дейност е релаксираща и вече се смята за много ефективен начин за релаксация. Оцветяването на плакатите е любим начин да се премахнат негативните мисли от ума.Една дисциплина, наречена арт терапия или терапевтичен метод, използващ изкуството да подсили Вашето здраве. В наши дни се използва за преодоляване на страха или за работа с мечти, или докато сте изправени пред трудни промени в живота си. Коя снимка, ще Ви освободи от проблемите?

Плакати за оцветяване DC Comics - Superman
DC Comics - Superman 21,90 лв В наличност!
6 pcs 40×30 cm · Плакати за оцветяване
Плакати за оцветяване Harry Potter - Hogwarts
Harry Potter - Hogwarts 17,40 лв В наличност!
91,5×61 cm · Плакати за оцветяване
Плакати за оцветяване DC Originals - Retro
DC Originals - Retro 17,40 лв В наличност!
6 pcs 30×40 cm · Плакати за оцветяване


Decorate your life!

От 1999 г. Europosters стават една от най-известните фирми в продаването на плакати, тапети и изкуство за стени. В момента си сътрудничим с художници, фотографи и графични дизайнери от цяла Европа. В нашата оферта можете да намерите най-красивите известни картини, както и нови произведения на изкуството на съвременни художници. Нашата цел е да изпълним очакванията дори на най-взискателните клиенти. С удоволствие ще разпечатаме дори вашите собствени снимки и при желание, ще ги поставим във висококачествени рамки. Ние наистина обичаме интериорния дизайн, обаче не забравяме за феновете на музиката, компютърните игри, филмите и сериалите, затова непрекъснато разширяваме колекциите си от плакати, чаши, тениски, колекционерски фигурки и други лицензирани стоки и подаръци.


Контакти:

E-майл: info@europosters.eu

Tелефон: (само на английски език) +420 777 33 44 55

понеделник – петък ǀ 8:00 – 16:00

 

© 1999 – 2021 Europosters. Всички права запазени.

Този уебсайт използва бисквитки. В случай че продължите да използвате нашите услуги, приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Повече информация Съгласен съм. ×
Top